5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Genç kaleci Onur Recep iddialı

Trabzonspor'un genç file bekçisi Onur Recep Kıvrak, yeni kurulmuş bir takım olmalarına rağmen ligde bulundukları konumun başarı olduğu söyledi.


Trabzonspor Dergisi'nin Mayıs ayı sayısındaki röportajında, çok kaliteli futbolculardan kurulu bir takım olduklarını belirterek, "Yeni bir takım olmamıza rağmen önemli yerlere geldik. Yeni kurulan bir takımın bazen dezavantajlarını yaşadık. Ama gelecek sezon durum böyle olmayacak daha farklı bir Trabzonspor izlettireceğiz" dedi.


İyi bir yönetim kurulu ile birlikte çalıştıklarını belirten Onur, "Onlar Trabzonspor'un başarısı için gereğini yapıyorlar. Gelecek sezon yapılacak transferlerle daha iyi bir takım olacağız. Yeni kurulan bir takımın bu noktalara gelmesi bence başarıdır. Bu uyumlu beraber gelecek sezon şampiyonmluğun en güçlü adayı olacağız" şeklinde konuştu.


Genç fie bekçisi, yedek kalmanın kaybettirdikleri ve kazandırdıklarını olduğunu ifade ederek, "Kadromuzda çok önemli kaleciler var. Tony Sylva, tecrübeli bir kaleci. Onun iyi yönlerinden istifade etmeye çalışıyorum. Eski hocalarımdan Engin İpekoğlu, bana her zaman (Önündeki kalecinin iyi yönleri al, kötü özelliklerinden uzak dur) derdi. Bu anlayışla yoluma devam ediyorum. İdmanlarda Sylva ile konuşuyorum, deneyimlerinden faydalanıyorum. Hedeflerimde asla küçülme olmaz. Değişen bir şey yok. Biliyorum ki, gün gelecek bu kaleyi devralacağım ve asla vermeyeceğim. Sakin sakin bekliyorum. Ondan sonra söylemlerimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağım" dedi


Teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasının ardından göreve gelen Ahmet Özen'i daha önceden PAF takımından bildiklerini belirten Onur, "Ama onu yakından tanıyınca kendisinin teknik direktörlüğün yanı sıra çok iyi bir insan olduğunu gördük. Futbolcularla bir hoca gibi değil arkadaş, ağabey gibi iletişim kuruyor. Biz de ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. O da biz de başarılı olmak amacındayız. Önümüzdeki tüm maçları kazandığımızda hem biz hem de o başarılı olacaktır" dedi

İha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 18:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?