30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Gençlere finansal eğitim kursu

Gençlere yönelik düzenlenen Yerel Eğitim Programları kapsamında Trabzon Gençlik Merkezi’nde yaklaşık 40 kursiyere finansal eğitim konusunda kurs verildi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca gençlerin serbest zamanlarını, sosyal ve kültürel faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında düzenlenen eğitim programı, 21 pilot bölgeden biri olan Trabzon Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Trabzon, Rize, Giresun, Artvin ve Gümüşhane’den toplam 40 genç kursiyerin katıldığı ‘7. Paket Yerel Eğitim Programı’ kapsamında, Fatma Derin ve Murat Akçun isimli eğitmenler tarafından gençlere finansal konularda çeşitli bilgiler verildi. İki gün süren eğitim programıyla ilgili bilgi veren Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Esra Kılıç Alemdaroğlu, gönüllülük esasına dayanan programlarda gençlerin gelişimine katkısı olan çalışmalar yürüttüklerini belirterek verilen eğitimle gençlerin finansal kaynakların düzenlenmesi ve uygulanması konularında fikir sahibi olmalarının amaçlandığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 20:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?