5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gençlik Merkezi Gecesi gerçekleştirildi

Trabzon Gençlik Merkezi tarafından Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde "Gençlik Merkezi Gecesi" etkinliği düzenlendi.


Trabzon Valiliği'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Trabzon Gençlik Merkezi'nin düzenlediği "Gençlik Merkezi Gecesi" kolbastı gösterisi ile başladı. Trabzon'daki gençlik merkezleri ve gençlik çalışmalarını anlatan slayt gösterisinin ardından gençlik merkezi üyelerinin yer aldığı "Şeytan Örümceği" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatro oyunu izleyicilerin beğenisini toplarken gecede halk oyunları ve müzik dinletisi de izleyicilere sunuldu. 400 kişinin izleyici olarak yer aldığı gecede şube müdürleri ve Trabzon Gençlik Merkezi Müdürü Esra Kılıç Alemdaroğlu hazır bulunurken, Trabzon Vali Yardımcısı Mehmet Özmen ve Trabzon Cumhuriyet Savcısı Ömer Gündoğdu’da geceye teşrif ettiler. Vali Yardımcısı Mehmet Özmen, gençlerin aktif olarak çalışmalarını sergilediği gençlik merkezi gecesine katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek gecenin düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 16:22:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?