4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Genel kurulda gerginlik

Trabzonspor, Olağan Mali Genel Kurulu'nda gergin anlar yaşandı. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından kulüp eski genel sekreteri Yusuf Ziya Yılmaz, söz hakkı olarak yönetim kuruluna eleştirilerde bulundu.

Yılmaz, konuşmasının bir bölümünde yönetim kurulu üyeliğinin AK Parti'ye milletvekili olma yolunda bir adım olarak görüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş, Yılmaz'a büyük tepki gösterdi.

Divan Başkanı Cengiz Çebi'nin ortamı sakinleştirmesinin ardından, konuşmasına devam eden Yusuf Ziya Yılmaz, şunları söyledi:

"Bu tablo bile Trabzonspor yönetiminin ne kadar tahammülsüz ve gerçeklerle ne kadar yüz yüze gelmekten korkar olduğunu gösteriyor. Sayenizde aciz ve zavallı olmuş bir Trabzonsporlu haline geldim. Benim dileğim, biz sizden ümidi kestik, siz de kendinizden ümidi kesin. Bir takvim hazırlayın ve Trabzonspor'a layık bir yönetim oluşması için, bu kulübü yeni bir yönetime teslim etme hazırlığı yapın. Ondan sonra yolunuz açık olsun."


aa
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2006 Cumartesi 12:52:55
Güncelleme :16 Aralık 2006 Cumartesi 18:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eyüp besli IP: 217.188.161.xxx Tarih : 21.12.2006 03:06:46
aynen kadiliyorum bunlar ts ye yakismiyor ve istanbulun kuklasi.hem öyle bir baskanimiz varki trabzonsporun elinden limani aliyo hem trabzon spora baskan oluyo bu nasil is avrubata kafamiz yerden kalkmiyor bu nekatar taha devam edecek benim cocugum sambiyon bir takim dudmak isdyor beyler biribirini yemeyi birakin icraat yabin yabamiyorsaniz gitin bu takima sahib cikan olur elbet trabzon spor sahibsiz deyildirr aciz yonedim isdemiyoruzzzzz