30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Gerede kampı başlıyor

Bu sezon Türkiye'yi Intertoto Kupası'nda temsil edecek olan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için Bolu'nun Gerede İlçesi'ne gitti.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla sabah saatlerinde Ankara'ya hareket eden Bordo-mavili ekip, buradan karayoluyla Bolu'nun Gerede İlçesi'ne geçecek. Bordo-mavili kafilede 21 futbolcu yer alırken, diğer oyuncular ve Teknik Direktör Ziya Doğan ise kampa Gerede'de katılacak. Gerede Dorukkaya Otel'de kampa girecek olan Trabzonspor, 32 kişilik bir kamp kadrosu ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Bolu'nun Gerede İlçesi'nde 10 gün boyunca yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Bordo-mavili takımda Hüseyin, Gökdeniz Karadeniz, Stepanov, Ceyhun, Umut Bulut, Yattara ve Jabi kamp dönüşü Trabzon'daki çalışmalara katılacak. Sakatlıkları bulunan Risp ve Musa Büyük de kampta yer almayacak.

Kulüp Menajeri Necmi Perekli, 32 kişilik bir kamp kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarına start verdiklerini belirterek, "Milli oyuncular ve sakat olan oyuncular dışında tam kadro yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Trabzon'dan 21 futbolcu ile gidiyoruz, ama diğer oyuncularımız bulundukları yerlerden kampa katılacaklar. Yurtdışı kampımızı Intertoto Kupası maçları nedeniyle iptal ettik. Ancak burada 3 günlük kamplar ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2007 Çarşamba 12:52:50
Güncelleme :20 Haziran 2007 Çarşamba 12:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?