30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Gökdeniz 'Kardeniz' fırtınası

Gökdeniz sahneye çıktı, Trabzon galibiyeti hatırladı. Genel kurul sancıları yaşayan Trabzonspor'da Avni Aker'e güneş doğdu. Geçen hafta G.Antepspor'u yenen Trabzonspor bu hafta da geriden geldiği karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u evine eli boş gönderdi.

Sahada ise Gökdeniz Karadeniz rüzgarı esti. Gaziantepspor'a geçen hafta 2 gol atan Gökdeniz bu hafta da ağları boş geçmedi. 2 muhteşem gole imzasını atan Gökdeniz galibiyetin baş mimarı oldu. Ersun Yanal'ın takıma gelmesinden sonra da istediği sonuçları alamayan Trabzonspor uzun bir zamandan sonra ilk defa 2 maç üst üste galip gelmeyi başardı.

Ceyhun'un Erman'ı yere düşürmesinden sonra kazanılan penaltıyla öne geçen İstanbul Belediyespor bu skoru koruyamadı. Gökdeniz ilk önce Hasagiç'i sol çaprazdan avladı, sonra da penaltı noktasının üzerinden attığı golle skoru tayin etti.

Trabzonspor bu skorla 22 puana ulaşırken İstanbul Belediye 20 puanda kaldı. Belediye bir deplasmandan daha da 3 puan yüzü göremeden ayrıldı.


STAT: Avni Aker
HAKEMLER İsmet Arzuman, Ali Saygın Ögel, Timur Direkler
TRABZONSPOR: Jefferson, Serkan, Erdinç, Çağdaş, Mustafa Keçeli, Yattara, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun (dk.59 Adnan), Umut (dk.90 Ferhat)
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Rızvan, Efe(dk. 85 Uğur), Marcus, Tjikuzu, Ekrem, Kerim, Erman, Volkan, Sertan (dk.85 Gökhan), Adriano
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
SARI KART: Ceyhun, Serkan, Mustafa Keçeli (Trabzonspor) Ekrem (İstanbul BSB)
GOLLER: Erman (dk.56) Gökdeniz (dk.76, dk. 79)

İLK YARIDAN DAKİKALAR

2. dakikada İBB defansının arkasına sarkan Yattara, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı. Kaleci Hasagiç topu çelmeyi başardı.

13.dakikada maçın en önemli poziyonu yaşandı. Erman sol çizgiye kadar indi. Yaptığı ortada top Kerem'in önünde kaldı. Kerem'in müsait durumdaki vuruşu auta gitti.

23.dakikada Ceyhun'un uzaktan attığı sert şut az farkla auta gitti.

33.dakikada Tjikuzu sağ kanattan çok hızlı geldi. Yaptığı ortaya son anda Ayman topa ayak koydu.

42.dakikada Yattara'nın köşe vuruşuna Volkan ters vurdu. Top direkten döndü ve Umut'un önünde kaldı. Umut'un vuruşunu da defans direğin dibinden uzaklaştırdı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

49.dakikada Erman'ın yaptığı orta kaleci Jefferson'da kaldı.

PENALTI: 55.dakikada ceza alanı içerisinde Erman Ceyhun ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

GOL: 56. dakikada penaltı noktasının başına Erman geldi. Erman Jefferson ve topu ayrı köşelere gönderdi.

Penaltı golünden sonra İstanbul Belediye biraz daha kendi sahasına çekildi. Trabzonspor kanatlardan pozisyon yaratmaya çalışıyor. Fakat önemli bir gol pozisyonu bulamadı.

71.dakikada ceza sahasına giren Erman'ın sert şutunu kaleci Jefferson kurtardı.

GOL: 76. dakikada Gökdeniz sol çaprazdan muhteşem bir gol attı. Trabzonspor beraberliği yakaladı.

GOL: 79. dakikada defanstan seken topa gelişine harika vuran Gökdeniz penaltı noktasının üzerinden topu harika bir şekilde filelere gönderdi.

LigTv
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 21:36:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan v. IP: 85.3.215.xxx Tarih : 15.12.2007 22:47:55

Trabzonsporrrrrr Trabzon un herseyi ondan dolayi herkes trabzonsporla ugrasiyor.Bakin Trabzondan bu takimi alin daha trabzonda hic birsey kalmaz.Bu gün Adi sani anilmayan nice sehirler var.Bu bizim icin bir nimettir.Size bir animi anlatayim,sanirim iki yil ömceydi Trabzonspor kamp icin isvicre ye gelmisti.Thun diye isvicrenin güzel bir sehrinde konakladilar.Orada Takimin oyuncularini görmek icin bir arkadasim cocuklari ve esiyle oraya gitti.Güzel bir günesli gündü.Cay bahcesinde otururken trabzonspor un sanirim saglik personelinden birisi yaklasti ve dediki ne kadar güzel giyinmissiniz böyle bir sey ilk defa görüyorum.Trabzondan mi geliyorsunuz diye sordu?Ne giyiniyordular biliyormusunuz ailecek her seyleriyle bordo mavi kiyafetler.Iste trabzonspor demek bu ey millet.Herkesin yerden yere vurmaya calistigi herkesin sevgisiyle belkide sikarak bogmaya calistigi trabzonspor bu iste.Bu bir felsefedir bilmeyen anlamaz.Anlatmaklada bitmez yasanmasi gerekir.Son yasanan olaylara bakiyorumda gercekten trabzonspor a sahip cikmaya calisanlar var,Trabzonda öyle cevreler varki görünen o yani ona ragmen yürekli insanlar cikip bu takima sahip cikiyor anlayacaginiz bu felsefeye sahip cikiyor.Biz trabzonzus yasayamadigimiz gibi Trabzonsporsuzda yasayamayiz.Bakiniz size bir animi daha anlatayim.Bir koyu fenerbahceli dediki Abdullah ögün ve hami takimdan ayrildiktan sonra özellikle hami icin demisti artik adanaspor gibi oldunuz sizden korkmuyoruz.Her sey para degildir ey gafiller-Yok uyum saglayamadi oyuncu ayrilmak istedi siz veya biz ne yaptik uyum saglanmasi icin oyuncularimiz icin.Trabzon icin ve trabzonspor icin bazi degerler vardir onlara sahip cikilmadigi zaman burnumuzun yerlerde sürtmesi devam edecektir.Ama bazi kendi ni bilmezler kendilerini bir görev adlederek her yerde takima ve trabzona zarar veriyor artik duyarli toplum olmak zorundayiz ve trabzon un bozulmaya calisilan imaji icin caba harcamaliyiz.Trabzon a herkesin ihtiyaci var Trabzon türkiyenin her konudaki mayasidir.Bunu eksitmek lackalastirmak isteyen herkese yerinde zamaninda gereken cevabi vermek zorundayiz.Neden mi Istanbulu fetheden Fatih trabzon u almadan rahat edemeyecegini biliyordu ve ikinci en büyük seferini Anadolu üzerine ve <özellikle trabzona yapmistir.Aklimizi basimiza alalim.Lütfen diyorum.Türkiyenin en güzel sehri trabzona sahip cikalim trabzona sahip cikmak türkiye ye sahip cikmaktir.Azicik düsüsen yukarda verdigim örnekten bunu cikarabilecektir.Allah hepimizin yardimcisi olsun bu yolda caba veren herkese selam sevgiler yayla usagu hasan