30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Gökdeniz suskunluğunu bozdu

Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-2 yenen Trabzonspor'da, Gökdeniz Karadeniz, attığı 2 gol ile takımının galip gelmesinde önemli rol oynarken, gol sayısını da 8'e yükseltti.

Gol krallığı yarışında Sivassporlu Mohamed Ali ve Vestel Manisasporlu Holosko ile 8 golle ilk sırayı paylaşan Gökdeniz Karadeniz, ligde 5 haftalık aradan sonra gol atmayı başardı. Ligde 19 puanla 11. sırada bulunan Trabzonspor, Gökdeniz'in gol attığı maçlarda ise 14 puan topladı.

En son ligin 9. haftasındaki Beşiktaş maçında 1 gol atan Gökdeniz Karadeniz, Kayserispor, Ankaraspor, Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarında gol atma başarısı gösterememişti. Gökdeniz, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçının stresli bir biçimde geçtiğini ve rakipleri karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Artık önlerindeki maçlara bakacaklarını ifade eden Gökdeniz, şöyle konuştu: “Ama ben Trabzon'a, Trabzonspor'u sevenlere şu mesajı vermek istiyorum; artık birlik ve beraberlik zamanı. Güçlü bir Trabzonspor istiyorsak, geçmişte nasıl birlik beraberlikle 6 defa şampiyon olduysak, aynı birlik beraberliği sağlayıp 7, 8, 9 ve 10. şampiyonlukları almamız gerekiyor. Gelin hep birlikte, barışmış bir vaziyette, herkes birbirini sevip sayarak Trabzonspor'a sahip çıksın.”

DİĞER OYUNCULARIN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Çağdaş Atan ise farklı kazanacakları Gaziantepspor maçını zora soktuklarını belirterek, “Kaleci Ahmet'in penaltı pozisyonunda lehimize faul verilebilirdi. Kendi kendimizi strese soktuk. Ancak uzun hafta sonra kazandık” dedi.

Maçın hakemi Bünyamin Gezer'in iyi niyetli bir hakem olduğunu ifade eden Çağdaş Atan, “Maçta ters kararları olmuş olabilir ama iyi gününde değildi. Hayati bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Bundan sonra 2-3 maç üst üste kazanıp ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Ben stoperim ama hoca santrfor oyna dese orada da oynarım. Takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum. Yedek olduğumuz zamanlar da hiçbir zaman bırakmadım” diye konuştu.

Serkan Balcı ise Gaziantepspor maçının güzel bir maç olduğunu kaydederek, “Hep son dakikalarda mağlup oluyorduk. Bu kez son dakikada kazandık. Gerçekten güzel maç oldu, sevinçliyiz. Haftaya da sahamızda oynayacağız. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. İkinci yarı daha iyi bir Trabzonspor seyrettireceğimize inanıyorum” dedi.

Ocak ayında takımda operasyon yapılacağı yönündeki söylentilere katılmadığını kaydeden Serkan Balcı, şöyle konuştu: “Bize bu konuda bir şey gelmedi. Ancak tabii ki bunun kararını hoca ve yönetim verir. İyi bir kadroya sahibiz. Bizim bunlarla uğraşmamamız lazım. Trabzonspor, layık olduğu yerde değil. Bu stresli günleri atlatıp, camia, takım, taraftar olarak kilitlenip Trabzonspor'a başarılar yaşatmamız lazım.”

Gineli oyuncu İbrahim Yattara ise karşılaşmada penaltıyı gole çeviremediği için çok üzgün olduğunu kaydederek, “Daha sonra Gaziantepspor beraberliği sağlayınca üzüntüm daha da arttı. Ancak gol bulup galip gelince çok mutlu oldum” dedi.

Kaleci Ahmet Şahin ise penaltı kararını eleştirerek, “Önce bana faul yapılıyor. Ondan sonra kucağımdaki topa Zurita vuruyor ve top yere düşüyor. Ondan sonra ben de onun üstüne düşüyorum. Belki rakibimi çekmiş olabilirim ama ilk faul bana yapılıyor. Zurita da 'önce ben faul yaptım' diye söyledi” diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 14:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?