5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gökhan Ünal hayat verdi!

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor'u konuk eden Trabzonspor'da Gökhan Ünal attığı son dakika golüyle takımının şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını son iki haftaya taşıyarak bordo-mavili camiaya hayat verdi.


Ersun Yanal, döneminde ortaya koyduğu performans ile hayal kırıklığı yaşatan, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Gökhan Ünal, teknik direktör Ahmet Özen'in takımın başına gelmesinden sonra rakip kaleleri boş geçmedi. Kayserispor'a 2 gol, Kocaelispor'a 1 ve son olarak da Bursaspor'a attığı frikik golüyle takımına hayat vermeye devam eden golcü oyuncu son 3 maçta 4 gol atarak takımının Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi umutlarını son iki haftaya taşınmasında önemli rol oynadı.

Golcü oyuncu ligdeki gol sayısını da 15'e çıkararak, gol krallığı sıralamasında 3. sırda yer aldı.
Ligde 62 puanı bulunan Trabzonspor, Gökhan Ünal'ın gol attığı maçlarda 32 puan topladı. 13 maçta gol atma başarısı gösteren golcü oyuncu Bordo-mavili takımında en çok gol atan oyuncusu oldu.


GÖKHAN ÜNAL'IN GÖRÜŞLERİ
Bursaspor müsabakasında son dakikada kullanılan frikikten attığı golle bordo-mavili takımı galibiyete taşıyan Gökhan Ünal, takım olarak galibiyete inandıklarını söyledi.
Zaman zaman iyi oynadıklarını ancak Bursaspor'un da pozisyon bulduğunu ifade eden Gökhan, "Maç ortadaydı. Bursaspor iyi ekip. Ertuğrul Hocam iyi bir ekip kurmuş. Daha önce benim de hocamdı. Bursa'yı iyi yerle getirecektir. Biz takım olarak bu maçı kazanacağımıza inandık. Son iki maçı da galibiyetle atlatarak üsttekilerin kaybetmesini bekleyeceğiz. İdmanda böyle gollerim var. Vurmadan önce Selçuk'la, Onur bana bu tarafa at diye işaret yaptılar. Topu vurmadan önce öptüm. Gol oldu çok mutluyuz. Ligi
etkileyecek bir gol oldu. Trabzonspor'da ilk kez frikik kullandım. Kayserispor'da kullanıyordum. Maçtan önceki idmanlarda konuşmuştuk atmak istediğimi. Formamı çıkardım ve cezalı duruma düştüm ama o an kendimi kaybettim. Ne yaptığımın farkına varamadım. Ancak arkadaşlarım Eskişehir'den galibiyetle döneceklerdir" diye konuştu
Gökhan Ünal'ın bu sezon ligde attığı goller:
Trabzonspor-Ankaraspor (2-0).......:1 gol
Denizlispor-Trabzonspor (0-1)........:1 gol
Trabzonspor-Antalyaspor(3-2)........:1 gol
Trabzonspor-Gaziantepspor(1-1)....:1 gol
İ.Belediye-Trabzonspor (0-4)..........:1 gol
Trabzonspor-Eskişehirspor (2-1).....:2 gol
Ankaraspor-Trabzonspor (0-2)........:1 gol
Beşiktaş-Trabzonspor (1-1).............:1 gol
Gaziantepspor-Trabzonspor (3-2)....:1 gol
Trabzonspor-Gençlerbirliği (2-0)......:1 gol
Trabzonspor-Kayserispor (4-1) .......:2 gol
Kocaelispor-Trabzonspor (1-3)........:1 gol
Trabzonspor-Bursaspor (1-0) .........:1 gol
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 13:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?