5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gol atmayı unuttular

Trabzonspor'un yıldız oyuncuları İbrahim Yattara ve Promise Isaac, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda gol atmayı unuttular.

Bordo-mavili forma altında ligde 9 golü bulunan Gökhan Ünal da 77 gündür iç sahada gol atma başarısı gösteremedi.
Turkcell Süper Lig'de 45 puanla Sivasspor'un ardından avarajla ikinci sırada yer alan Karadeniz temsilcisi Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konyaspor maçını hazırlıklarını sürdürürken, takım yıldız oyuncularından İbrahim Yattara ve Promise Isaac bordo-mavili taraftarlar önünde iç sahada gol atmayı unuttular. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve bugüne kadar oynadığı 21 maçta 9 gol atma başarısı gösteren Gökhan Ünal da 77 gündür bordo-mavili taraftarlar önünde gol atma
başarısı gösteremiyor. Golcü futbolcu Avni Aker'de son olarak Eskişehirspor'a karşı 2 gol birden atarak gol sevinci yaşamıştı.


Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon eski performansından uzak bir görüntü sergileyen takımın yıldız futbolcusu İbrahim Yatara da Hüseyin Avni Aker Stadyumunda gol atmayı unuttu. Avni Aker'deki son golünü 2007-2008 sezonunun 34.haftasında oynanan ve Trabzonspor'un 2-0 kazandığı, Fenerbahçe maçında atan Gineli oyuncu bu sezonki 2 golünü ise deplasmanda oynanan Ankaragücü ve Büyükşehir Belediyespor'a karşı oynanan müsabakalarda kaydetmişti.
Sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Nijeryalı oyuncu Promise Isaac ise, bordo-mavili takımın sahasında oynadığı lig maçlarında henüz golle tanışmadı. Isaac, teknik direktör Ersun Yanal, tarafından ilk 11'de fazla şans verilmese de forma giydiği müsabakalarda eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi. Bu sezon 668 dakika saha da kalabilen, Isaac deplasmanda oynanan Konyaspor karşılaşmasında 2 gol birden atmıştı.
Trabzonspor'un iki Afrikalı oyuncusu Yattara ve Isaac, Konyaspor karşısında gol sevinci yaşayarak Avni Aker'deki suskunluklarına son vermek istiyorlar. Önlerinde çok zorlu maçların bulunduğu ifade eden iki oyuncu, Konyaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılacaklarını belirterek, bordo-mavili taraftarlar önünde gol atarak iki sevinci bir arada yaşamak istediklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 13:16:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?