5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Görev dağılımı yapıldı

Trabzonspor'da görev dağılımı yapıldı. 59. Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa yeniden seçilen Sadri Şener'in ekibinde yer alan isimlerin görev dağılımları yapıldı.


Trabzonspor'da görevlendirme şöyle; Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Sayman Mahmut Aksu, Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Belediye ve Resmi Kurumlar Sorumlusu Ergin Aydın, Dış İlişkiler Sorumlusu Yahya Karahasan, Stad, Tesisler ve İnşaat Sorumlusu Mehmet Tunç, Kombine ve Maç Bilet Sorumlusu Çoşkun Çebi, Personel, Taraftar ve Seyhahat Komitesi Sorumlusu Osman İlyas, Divan ve Kurullarla İlişkiler, Amatör Branşlar
ve Ek Tesisler Sorumlusu Levent Erkuloğlu, Sağlık Komitesi Sorumlusu Mehmet İrfan Çoşkun, Üye Raik Akar, Üye Alihan Ekinci, Altyapı Sorumlusu Halil İbrahim Akçay, Halkla İlişkiler, Dergi- İnternet ve Organizasyonlar Sorumlusu Sırrı Furkan Eren, TS Clup Sorumlusu Serdar Boğoçoğlu, Genel Sayman Yardımcısı Atıf Ömürden Yavuz, Karadenizspor'la İlişkiler Sorumlusu Özer Bayraktar, Basınla İlişkiler Sorumlusu Ömer Yiğit ve Koordinatör Derviş Köz görevlendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 10:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?