5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gözler Yattara'da

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da İbrahim Yattara'nın durumu belirsizliğini koruyor.

Yoğun bir tedavi programı uygulanan Gineli oyuncunun oynayıp oynamayacağı bu akşam yapılacak olan çalışmanın ardından netlik kazanacağı belirtiliyor.
Eskişehirspor karşısında 3 puan alıp zirvedeki iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor'da kart cezalısı olan Gökhan Ünal ve sezonu kapatan Serkan Balcı ile Milli Takım kampında bulunan Barış Memiş yarınki karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Ligde yarış sürürken kart sınırında bulunan oyuncularda ikaz edildi. Selçuk İnan, Hüseyin Çimşir ve Umut Bulut'dan gereksiz yere kart görülmemesi istendi.
Sarı kart cezalısı olan Gökhan Ünal'ın yerine Alanzinho'nun forma giymesi beklenirken, sakatlığını düzelmemesi durumunda ise Yattara'nın yerine Isaac Promise'nin forma giymesi bekleniyor.

Yattara'nın durumu ise bu akşam yapılacak olan çalışmada netlik kazanması beklenirken oynayıp-oynamayacağı ise maç günü belli olacak. Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tony Sylva, Ferhat Çökmüş, Tayfun, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Alanzinho, Umut ve Isaac muhtemel ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 15:54:53
Güncelleme :23 Mayıs 2009 Cumartesi 15:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?