30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Gözler Yattara'ya çevrildi

Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da gözler Gineli oyuncu İbrahim Yattara'ya çevrildi. 

Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında oynanan Denizlispor maçında sakatlanmasının ardından ağır bir sakatlık geçiren Gineli oyuncu İbrahim Yattara, 2. devre hazırlıklarını takımla birlikte başlamasına rağmen eski performansını bir türlü yakalayamadı. Ameliyat olduğu bölgeden şikayet eden ve kafasını sakatlığına takan Yattara, Milli maç nedeniyle lige verilen arada Belçika'ya giderek ameliyat olduğu doktora kontrol oldu. Yapılan tedavi sonrası oyuncunun ameliyatı ile kaynaklanan bir şikayeti olmadığı ortaya çıktı. Kafası rahatlayan Yattara, kendini tamamen Kayseri Erciyesspor maçına verdi. Belçika'da bulunduğu sırada Yattara'yı arayarak moral veren Ziya Doğan ise oyuncuyu hırslandırdı. Yattara'nın idmanlardaki performansı, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın yüzünü güldürürken, deneyimli teknik adam yıldız oyuncu ile yakından ilgilenerek zorlu maça motive etmeye çalışıyor. 

Ligde en son golünü 16 Nisan 2006 da Diyarbakırspor ile oynanan karşılaşmada atan Yattara'nın bu sezon ligde golü bulunmuyor. 350 gündür gole hasret kalan Trabzonspor'un oyuncusu İbrahim Yattara bu özlemine Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında son vermek istiyor. 

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımı adına pek varlık gösteremeyen Gineli oyuncu Yattara bu sezon ligde gol atma başarısı gösteremedi. 2003-2004 sezonundan bu yana Bordo-mavili formayı sırtlayan Yattara söz konusu sezonda 5 gol ve 12 asist yaptı. 2004-2005 sezonunda Gineli oyuncu 8 gol atarken, 15 de asist yaptı. 2005-2006 sezonunda ise Yattara 7 gol atma başarısı gösterirken 14 asist yaparak takımına önemli katkıda bulunmuştu. İbrahim Yattara, bu sezon gol atma başarısı gösteremezken 25 hafta itibariyle üç asist yaptı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 13:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?