4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Gülden Ünal SYDV'den ayrıldı

Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Gülden Ünal, Ankara'da yapılan Sosyal Yardımlaşma Vakıfları Çalışanları Derneği Genel Kurulu'nda başkan yardımcılığına getirildi. 

Türkiye genelinde 931 il ve ilçelerdeki vakıflarda çalışan personelin kurduğu ve merkezi Ankara'da bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakıfları Çalışanları Derneği'nin genel kurulunda başkanlığa Fuat Akarsu seçilirken, yönetim kurulunda bulunan Gülden Ünal da başkan yardımcılığına getirildi. 

Derneğin, ülke genelinde 2 bine yakın üye, 5 bine yakın çalışan personeli ve ailesiyle birlikte 20 bin kişiyi temsil ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Ünal, "Çalışanlarımızın ve ailelerinin temsilinin ve haklarının korunması dışında vakıflarımıza daha fazla kaynak aktarımı ve halkımıza daha fazla yardımın yapılabilmesi için var gücümle çalışacağız. 

Vakıf çalışanları, toplumun en problemli kesimindeki vatandaşlarımıza hizmet etmek için özveriyle çalışacaktır. Toplumun her kesiminden anlayış, destek ve yardım bekliyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2006 Çarşamba 11:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdulsamet IP: 88.231.165.xxx Tarih : 29.04.2007 23:32:17
Bşalık yanlış atılmış aslında bu arkadaşımız sydv'den ayrılmamış sydv çalışanların derneğin yönetiminde yer almış onun için haber başlığınızı düzeltmede fayda görüyorum. ayrıca bir sydv çalışanı olarak gülden hanımı kutlar ve yeni görevinde başarılılar diler...