5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gümrükçüoğlu esnafla görüştü

Trabzon belediye başkan adayı ve Sağlık Bakanlığı eski müsteşarı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı mahallesinde gezerek vatandaşlar ve esnafla görüştü.


AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ve beraberindekiler ile birlikte ilk olarak Moloz mevkiindeki Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Gümrükçüoğlu, burada belediye çalışanları ile görüştü. “Mesailerinde başarılar” dileyerek Pazarkapı mahallesinde gezmeye başlayan Gümrükçüoğlu, vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mahalle gezileri ile vatandaşlarla buluşma ve dertlerini dinleme fırsatı bulan Gümrükçüoğlu’nun vatandaşlarla yaptığı sohbetin en önemli konusunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos Zirvesi’nde dün akşam Gazze konulu toplantıyı terk etmesi oluşturdu. Vatandaşlar Başbakan Erdoğan’a destek verirken, Gümrükçüoğlu’na da başarılar diledi.


Öte yandan Pazarkapı mahallesini gezen AK Partili Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir ile karşılaştı. Özçilingir kendilerine seçim çalışmalarında başarılar dileyerek yanlarından ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 17:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?