5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gümrükçüoğlu herkesten oy istedi

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un belediyecilik anlamında 5 yıldır yerinde saydığını belirterek Trabzon kaygısı olan herkesten parti ayrımı gözetmeksizin destek istediklerini ifade etti.


Merkez İlçe eski Başkanı ve Belediye Meclis üye adayı Ergin Aydın ve partililerle birlikte Avrasya Pazarı’nı ziyaret eden Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazar esnafının sorunlarını dinledi, projelerini ve bu sorunlara getireceği çözüm önerilerini paylaştı. Avrasya Pazarı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Beşinci ile görüşen Gümrükçüoğlu, Beşinci’den başta alt yapı ve anayolla bağlantı olmak üzere pazar esnafının sorunlarını dinledi.


Trabzon’un 5 yıldır yerinde saydığını kaydeden Gümrükçü, Trabzon kaygısı olan herkesten parti ayrımı olmaksızın oy istediklerini belirterek “Trabzon’da bu belediye 5 yılda ne yaptı? Uzun Sokak trafiğe kapatıldı. Beşirli’de bir semt pazarı yapıldı ama kimsenin gittiği yok. Birkaç da çocuk parkı. Başka ne var? Bu nedenle diyoruz ki Trabzon kaygısı taşıyanlar bize oy versin. Çünkü bizim yapacaklarımız bunların hayal edecekleri türden değil” diye konuştu.


Aynı zamanda dahiliye uzmanı olan Gümrükçüoğlu, Avrasya Pazarı’nda yaşlı bir esnafla sigaranın zararlarıyla ilgili ilginç bir diyaloga girdi. Sigarayı uzun yıllar kullandıktan sonra bıraktığını ancak daha sonra doktor tavsiyesiyle yeniden başladığını söyleyen ve kullandığı ilaçları gösteren esnafa Gümrükçüoğlu, bu ilaçların çoğunun sigaranın verdiği zararlar nedeniyle kullanıldığını vurgulayarak “Ben senden oy istemiyorum. Sadece sigarayı bırakmanı istiyorum” dedi.
Seçim çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Gümrükçüoğlu, sürecin son derece sağlıklı, barış ve kardeşlik içinde sürdüğünü kaydederek “Trabzon halkı seçimini yapacak ve kentin önünü açacak projelere destek verecektir” diye konuştu.
Gümrükçüoğlu, daha sonra Hızırbey mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 16:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?