5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gümrükçüoğlu projelerinin arkasında

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, açıkladıkları 61 projenin arkasında olduklarını belirterek "Ne söz verdiysek yapacağız" dedi.

Aksular Otel'de servis şoförleri ile kahvaltılı toplantıda buluşan Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarının ufak tefek, yok sayılabilecek kırgınlıkların dışında gayet demokratik, kardeşce ve Trabzon'a yakışır bir biçimde sürdürdüğünü söyledi.

29 Mart'a kadar seçim çalışmalarını aynı çizgide sürdüreceğini ifade eden Gümrükçüoğlu "Halkımızın en iyi kararı vereceğini ve en başta bu karara bizlerin saygı duyacağına herkesle paylaşmak isterim. İnşallah isanların gönüllerinin yaralanmadığı bir seçim çalışması yürütmüş oluruz. Kimsenin kişilik haklarına saldırmıyoruz. Böyle'de devam edeceğiz. Bu seçimde şehrimiz kazansın istiyoruz. Trabzon'un kazanmasını istiyorsak bir birimizi yaralamayı bırakalım. Trabzonumuza kim ne kazandıracak onu konuşalım. Trabzon'a projelerle kim ne kazandıracak. Hangi alternatiflerle ne kazandıracak buna bakalım. Böylelikle Trabzon kazanabilir. Birbirimizi yaralamak değil. Trabzon'a neler getirebiliriz bunu konuşmak lazım" diye konuştu.

"Türkiye'nin en iyi örneklerinden yüzlerce proje arasından 61 proje grubundan özetleyebildiğimiz çalışma grubuyla Trabzonumuzun huzuruna çıktık" diyen Gümrükçüoğlu "Elimizde sihirli değnek yok. Sihirli değnekte kullanıyor değiliz. Bu projelerin toplum tarafından tartışılması bizim önceliklerimizi belirleyecektir. Bu projelerin hepsini yazmışsak, çalışmışsak bu da yapacağız demektir" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ise 5 yıldır Trabzon'un geldiği noktanın ortada olduğunu kaydederek "Trabzon'da CHP'li bir belediye başkanı var. Bu düşünce ve zihniyet Trabzon'u hep yerel manada olsun hemde ulusal manada olsun Trabzon'u çok iyi temsil ettiğini söyleyemeyiz. Bizler halkımızın önüne öyle projeler ve alternatifler koyalım ki Trabzon'da siyasetin seviyesi yükselsin. İnsanlarımızda nereye oy vereceklerini, nasıl oy vereceklerini bu alternatiflere bakarak değerlendirsinler ona göre oy versinler. Adayımıza güveniyoruz. Sağlık alanında çok başarılı işlere imza attı. Bu başarılarına Trabzon'da da devam etmek istiyor. Projelerini sizlerin önüne sunuyor ve değerlendirmenizi istiyor" dedi.

AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, daha sonra Beşirli'de partisi tarafından düzenlenen toplantıda bayanlarla bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi verirken, ardından seçim çalışmalarını Büyük Sanayi Sitesi'nde sürdürerek esnafı ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 19:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?