5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gümrükçüoğlu seçim gezisinde

AK Parti Trabzon Belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tüm Trabzon’un imarını gözden geçireceklerini ve şehircilik konusunda büyük bir atılım başlatacaklarını söyledi.

 
Sabah saatlerinde Hızırbey mahallesinde bulunan özel bir rehabilitasyon merkezini gezen ve fizik tedavi için gelen vatandaşların dertlerini dinleyen Gümrükçüoğlu,daha sonra beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ile birlikte Boztepe mahallesine gitti. Mahalleyi gezen ve vatandaşlarla tanışan Gümrükçüoğlu, vatandaşların taleplerini dinledi.

Gümrükçüoğlu, vatandaşların çarpık yapılaşma, Boztepe yolunun ihtiyaca cevap vermemesi gibi talepleri üzerine “Tüm Trabzon’un imarını gözden geçireceğiz. Şehircilik konusunda büyük bir atılım başlatacağız. Kente modern bir görüntü vererek AK belediyecilik hizmetleriyle Trabzonlular’ı tanıştıracağız” dedi.


Boztepe mahalle muhtarlığı ve Toplum Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Gümrükçüoğlu, vatandaşların sağlık alanındaki talepleriyle ilgili olarak eski görev yeri olan Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı’nı arayarak vatandaşın taleplerini iletti ve yardımcı olunmasını istedi. Gümrükçüoğlu, sokakta gördüğü ilköğretim öğrencisi çocuklara oyunca hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 13:40:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?