5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gümrükçüoğlu seçmenlerle buluştu

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçilmeleri durumunda 5 yıllık sürede Akyazı Projesi’ni tamamlayacaklarını söyledi.


AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumur, Safiye Seymenoğlu ve Kemalettin Göktaş ile eski İl Başkanı Ahmet Metin Genç'le birlikte partisinin Yeşiltepe Mahallesi İrtibat Bürosu’ndaki toplantıya katıldı, ardından da mahalle esnafını ziyaret etti. Toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, Trabzon'da geride kalan 5 yıllık sürede kente yakışan, kentin ihtiyacı olan hizmetlerin yapılmadığını savunarak hedeflerinin Trabzon'u Türkiye'nin önde gelen illerinden birisi yapmak olduğunu söyledi. Trabzon'un AK kadrolarla birlikte çehresinin değişeceğini kaydeden Gümrükçüoğlu, "Trabzon her açıdan ilerlemeye layık bir şehirdir. Biz, 5 yıl sonra tamamen çehresi değişmiş, iyi bir belediye ile marka şehir olmuş bir Trabzon için halkımızın desteğini istiyoruz. Bunun için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kimseyle kavgamız yoktur, bizim davamız, gayretimiz Trabzon'un büyümesi, gelişmesidir. Ufkumuz ve planımız çok farklıdır. Bu plan, Trabzon'u bir Trabzon daha yapma hamlesidir. Bizim hedefimiz Trabzon'u çehresi değişmiş, bir ileri bir kent olarak Türkiye'nin önde gelen illeri arasına koymaktır" dedi.

"KENTSEL DÖNÜŞÜMLERİ BİZ YAPACAĞIZ"
Trabzon Belediye Başkanlığının kazanılmasının ardından yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Gümrükçüoğlu, Zağanos Vadisi'ndeki kentsel dönüşüm projesinin kalan kısmının, Ayasofya Müzesi etrafındaki, Bahçecik ve Çömlekçi mahallelerindeki kentsel dönüşüm projelerinin tamamlanacağını ve bunun yanında da Akyazı Stat Projesi’nin bitirileceğini ifade ederek bütün bu çalışmaların iş sahalarının açılmasını sağlayarak istihdama katkı sağlayacağını söyledi.
Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi'ni AK Parti'nin kazanması durumunda işten çıkartmalar yaşanacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak "Biz işini yapan kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Trabel için de belediyenin diğer çalışanları için de bu durum böyledir. Seçimin doğal tezahürü olarak yeri değişecek tek insan şu andaki belediye başkanıdır" diye konuştu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CUMUR’DAN BAŞKAN CANALİOĞLU’NA GÖNDERME
AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ise CHP'li Trabzon Belediyesi’nin kendisine sağlanan imkanlara rağmen geride kalan 5 yılda başarılı olmadığını söyledi. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Trabzon için bir şans olduğunu vurgulayan Cumur, "Gümrükçüoğlu Trabzon için büyük bir şanstır. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Geride kalan 5 seneye bakın, iktidarın Trabzon'a yaptığı yatırımlara, hizmetlere bakın, bir de Trabzon Belediyesi'ne bakın. Belediyeye sağlanan 430 trilyonluk kaynağa rağmen geçen 5 yılda toplam 5 hizmeti sayamıyorsunuz. Allah nasip eder de 29 Mart'tan sonra Trabzon AK belediyecilik ile tanışırsa şehrin çehresi değişecektir" şeklinde konuştu.
Teşkilat mensuplarına çok çalışmalarını söyleyen Cumur, Yeşiltepe mahallesinde 22 Temmuz 2007 Genel Seçimleri'nde alınan oydan daha fazla oy alınması gerektiğini ifade etti.

"BU SEÇİM TRABZON'UN GELECEĞİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİMDİR"
AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Metin Genç de konuşmasında gelecek nesiller için Trabzon'un iyi bir belediye başkanı tarafından yönetilmesini istediklerini ve bu amaçla aday olarak Gümrükçüoğlu'nu belirlediklerini dile getirerek şöyle konuştu:
"Yerel seçimin arafesindeyiz. 2004'teki seçimde maalesef partimizin adayı belediye başkanı seçilemedi. Bu tercih vatandaşların tercihidir dedik ve saygı duyduk. Ama bir Trabzonlu olarak maalesef 5 yılda Trabzon adına yapılması gereken hizmetleri belediye başkanından alamadık, göremedik. Onun için bu seçim Trabzon'un geleceği adına çok önemli bir seçimdir. Biz önce AK Partili olarak değil, Trabzonlu olarak önce şehri yönetecek iyi bir belediye başkanı istiyoruz. Çocuklarımız, torunlarımız adına şehri sırtlayacak bir başkan istiyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 16:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?