5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gümrükçüoğlu'ndan ilk ziyaret valiye

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberindeki partililer ile birlikte Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Trabzon milletvekilleri Prof. Dr Cevdet Erdöl ve Asım Aykan, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın'ın da yer aldığı ziyaret samimi bir havada geçerken, başkan adayı Gümrükçüoğlu, seçim çalışmalarına start verdiklerini söyledi.

Trabzon'a en iyi hizmeti vermek için kolları sıvadıklarını ifade eden Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu "AK Parti Trabzon belediye başkan adayı olarak şehrimizin en büyük mülki amiri sayın valimizi ziyaret ederek çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Barış ve kardeşlik ortamında, demokrasinin güzelliği olan bu yarışı Trabzon'a en iyi, en güzel hizmeti getirebilmek için 30 Mart sabahı sonlandırmış bulunacağız. Biz Trabzon’un en iyisini, en hayırlısını en doğrusunu takdir edeceğine inanıyoruz" dedi.

Vali Nuri Okutan'da Gümrükçüoğlu'na adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak "İlk ziyaretini valiliğimize yapmayı düşünmüşler. Nezaket ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarı diliyorum. Daha önceki ziyaretlerde de söylemiştim. Demokrasinin güzelliği bu. Güzel bir yarış olacak. Halka dönecekler. Halktan onay alınacak. Halka hizmet için bu tatlı bir yarış rekabet olacak. Bize düşen adil, bu yarışı uygun şekilde yapmaya zemin hazırlamak. Bunu da en güzel şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 16:43:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?