5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Gümrükçüoğlu'ndan Okutan'a ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında kabul etti.


29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Trabzon Belediye Başkanı seçildikten sonra Vali Nuri Okutan’a nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Sayın valimiz daha önceki görevim sırasında Trabzon ile ilgili sağlık çalışmalarında engin bilgi ve tecrübelerine başvurduğumuz valimizdir. Şehrin tümünü kucaklayan, şehrin diğer bütün problemleriyle de uğraşan, çözümler üreten Trabzonumuz için çok önemli bir değerdir.

Tecrübesi, öngörüsüyle bize vereceği talimatlarını her zaman çok önemseyeceğimizi ve öncelikle onun talimatları çerçevesinde hareket edeceğimizi bütün kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Okutan ise, Başkan Gümrükçüoğlu’na başarılar dileyerek, “Sayın başkanımızın mühendis olması, hekim olması bürokrat olarak başarılı görevler yapması bizim ilimiz açısından büyük bir avantajdır. Kentimize yönelik çok güzel düşünceleri ve projeleri var. İnşallah hep birlikte bu düşüncelerini uygulamaya geçirebiliriz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 18:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?