30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Gürsoylar gözyaşlarıyla uğurlandı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy, gelini Kübra ve torunu Veranur Gürsoy, memleketleri Trabzon'da gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Kazada hayatını kaybeden Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy için Trabzon'un Arsin ilçesi Hükümet Konağı önünde bir tören düzenlendi. Törene Çevre ve Orman Bakanı ve aynı zamanda Kocaeli Milletvekili olan Osman Pepe, Trabzon Valisi Nuri Okutan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Kocaeli Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Gürsoy'un yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çok üzgün olduğu gözlenen Bakan Pepe, çıktığı kürsüde konuşmakta güçlük çekti. Bakan Pepe, "Türk Milli Eğitimi'nin güzide bir ferdini, elim bir trafik kazasında kaybettik. Hayrettin Gürsoy sadece Milli Eğitim camiasının güzide bir insanı değil, benim doğduğum, büyüdüğüm şehrin, Trabzon'un yetiştirdiği nadide insanlardan da birisiydi. Gönül insanıydı, halden bilen insandı. Kolay değil elbette insanın bir dostunu kaybetmesi. Bunu insanlar yaşamadan fark edemiyorlar" dedi. 

Törenin ardından Hayrettin Gürsoy, gelini Kübra ve torunu Veranur Gürsoy için Arsin Ulucami'de öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Bakan Pepe'nin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Hayrettin Gürsoy, gelini Kübra ve torunu Veranur Gürsoy aynı ilçedeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Ordu'nun Fatsa ilçesi Sanayi mevkiinde dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Gürsoy yönetimindeki 41 AU 007 plakalı özel otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yağmur suyu kanalına uçmuş, kazada Kocaeli Milli Eğitim İl Müdürü Hayrettin Gürsoy (62) ile gelini Kübra Gürsoy (26) ve torunu Veranur Gürsoy (3) hayatını kaybetmiş, sürücü Mustafa Gürsoy ise ağır yaralanmıştı. Gürsoylar'ın Trabzon'a bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere
geldiği öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2007 Salı 15:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?