30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Hacı Yıldız resmen aday

Trabzonspor Kulübü Başkan Adayı Hacı Yıldız, Aralık ayında yapılacak olağan kongre için başkan adaylığını resmen açıkladı.

Trabzonspor'a başkan adayı olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Hacı Yıldız, "Trabzonspor'un başkanlığına resmen adayım. Aday olmamın en büyük nedeni Türk futbolunun amiral gemisi olan Trabzonspor'umuzun içinde bulunduğu durumdur. Taraftarların başı dik, gururla ve onurla peşinden gideceği bir kulüp ve takım sözü veriyorum" diye konuştu.

Bugüne bakıldığında Trabzonspor'un önce şampiyonluklarının unutturulmaya çalışıldığını kaydeden Yıldız, "Ardından hakları gasp edilerek şampiyonlukları elinden alındı. Gönüllerin şampiyonu yakıştırması ile Trabzonsporlular'ın gururları okşanırken, aslında infialimiz engellendi. Sonucunda ise Trabzonspor'un hem marka değeri düşürüldü, hem de büyüklüğü tartışılır hale geldi. Bunların hepsi Trabzonspor'un rakiplerinin sistemli çalışmalarının ürünüdür" dedi.

Sadece Trabzonspor kulübü başkanlığına talip olmadığının altını çizen Yıldız, "Biz aynı zamanda bu büyük camiayı yeniden ayağa kaldırmaya da talip olduk. Çünkü biz bu memleketin yetiştirdiği ve bu memleket kültürü ile yoğrulmuş kişileriz. Sorunları çözecek bir ekiple Trabzonspor'un bize kattığı değerli bu büyük camiaya hizmet ederek ödemeye talibiz. Biz geçmişi yargılayarak değil, geçmişten dersler çıkartarak geleceği planlamaya ve başarmaya talibiz. Bu doğrultuda Trabzonspor'umuzun pazar günü oynayacağı karşılaşmada teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Hacı Yıldız, projeleri ile ilgili olarak ise "Antalya Beldibi mevkiinde Trabzonspor'a bir kamp eğitim merkezi yapacağız. Burada hem Trabzonspor kamp yapacak hem de kulübe maddi girdi sağlayacağız. Biz yönetim olarak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın nesi varsa bizim de olmasını diyorum. Trabzonspor Koleji'ni ilk olarak İstanbul'da hayata geçireceğiz. Akyazı'daki stat projesine karşıyım. BJK İnönü Stadı'nın aynısını burada yapmayı düşünüyorum. Avni Aker Stadı'nı modernize ederek, stadın şehrin içerisinde kalmasını istiyorum. Oradaki atmosferi başka bir statta yakalayacağımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 17:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?