30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Hacıosmanoğlu, Şener'e yüklendi

Trabzonspor Kulübü Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, birlik ve bütünlük adı altında çıkan oluşumun şehri daha çok kutuplaştırdığını belirterek, Sadri Şener'in oluşturduğu listenin, Faruk Özak'ın kabinesi olduğunu söyledi.

Bütün zorluklara rağmen Trabzonspor'un istenilen yerlere geleceğini belirten Trabzonspor Kulübü başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'da bir şeylerin değişmesi lazım. 23 seneden beri gelen kısır döngü içersinde başarısızlığın nedenleri ortada. Samimi olarak köklü bir değişime ihtiyaç var. Ama birlik ve bütünlük adı altında oluşturulan oluşama baktığımızda taraftarlar ve şehir bu oluşumu tasvip etmiyor. Bunlar kimi siyasi rant peşinde kimi ticari rant peşinde. Sadri Şener'in ismi adı altında sayın Bakan Faruk Özak'ın oluşturduğu yönetim kuruluna bakıyorsunuz. Bizim bir önceki kongrede karşımızda olan listeye 2-3 takviye yapılmış bir benzeri, bu oluşum Sadri Şener'in oluşturduğu bir liste değildir. Ben bu oluşuma sayın bakan Faruk Özak'ın kabinesi diyorum. Bu oluşumlar Trabzonspor'u bugüne kadar hiçbir yere taşımadı, bugünden sonra da taşımayacak. İnsanların gerçek yüzünü sokaklarda gezdiğiniz zaman insanlar konuşuyor. Trabzon'da ortaya çıkan oluşuma olumsuz tepkiler var" dedi.

Trabzonspor'un samimi bir şekilde yönetilmesi gerektiğini söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Oluşum da olacaksa samimi olsun, Trabzonspor hepimizin sevdası, kimse koltuk sevdalısı değil ve olmaması lazım. Ama gelinen noktaya baktığımızda böyle bir şey yok. Birlik adı altında oluşan oluşuma bakıyorsunuz, şehri daha çok kutuplaştırdı. Elbette ki biz de isteriz bu kulübü taşıyacak tecrübeli bir başkan, söyledikleri gibi gelsin de insanlar onun etrafında toplansın ama öyle olmuyor, Birisi siyasi rant peşinde Trabzonspor'u kullanmak istiyor. Onun yanında çöreklenen insanlar rant peşinde koşuyorlar ama Trabzon insanı sağ duyuludur. Trabzonspor'u başarıya neyin taşıyacağını çok iyi biliyorlar. 16 Aralık'ta yapılacak olan kongre Trabzonspor tarihinin en önemli kongrelerinden bir tanesi olacaktır. Biz ne siyasi ne de ticari beklentisi olan insanlarız. Onun için de değişim lazım değişimi de eskiler yapamaz yeniler yapar. Fatih Sultan Mehmet asırlardır fethedilmeyi bekleyen İstanbul'u fethetti. Bıraksınlar bu genç jenerasyon, Trabzonspor'u taraftarın ve camianın özlediği yerlere taşısın. Yeter ki menfaat peşinde, çıkar peşinde koşan insanlar, Trabzonspor'un yakasından düşsün. Trabzonspor'un kurtulduğu gün de zaten o gündür. 16 Aralık'ta Trabzon delegesi sağ duyulu bir karar verir ve Trabzonspor'un önünü açar" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2007 Pazartesi 19:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?