30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Hacıosmanoğlu: Maçın favorisi yok

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, üst üste alınan galibiyetler sonrası Trabzonspor'un oksijen çadırından çıkıp nefes almaya başladığını belirterek, "Galatasaray-Trabzonspor maçının favorisi yok. Kimse bizi favori olarak göstermesin" dedi.
Sezon başında kaliteli bir kadro kurmalarına rağmen sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Devre arasında kaliteli kadromuza değerli oyuncular katarak takım olma yolunda önemli adımlar attık. Üst üste aldığımız sonuçlar bizi havalara çıkaracak sonuçlar değil. 4 maç üst üste kazanmamız bizim almamız gereken sonuçlardı" diye konuştu. 

Bulundukları noktanın Trabzonspor camiasına ve formasına yakışmadığını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Oyuncu arkadaşlarımızın mücadelelerini artırarak devam etmelerini diliyorum. Alınan sonuçlar sonrası 'Trabzonspor ayağa kalktı, şahlandı' söylemlerine herkesin kulaklarını tıkamasını istiyorum. Trabzonspor olarak yaşanması gereken şeyleri yaşadık. Oksijen çadırından çıkıp nefes almaya başladık. Aldığımız 4 maç sonrası estirilen hava benim hoşuma gitmiyor. Arefeyi görmeden bayramı yaşamanın hiçbir anlamı yok" şeklinde konuştu. 

Her maçın kendileri için final nitelediği taşıdığını belirten Hacıosmanoğlu, "Maçları tek tek düşünmeliyiz. Galatasaray maçı da bunlardan biri. Herkesin sağduyulu olması gerekiyor. Galatasaray'ın son haftalardaki durumuna bakarak hiç kimse Trabzonspor'u favori olarak göstermesin. Galatasaray-Trabzonspor maçının favorisi yok. İki takım arasında oynanan maçlar her zaman üst seviyede olmuştur. İyi ve kötü dönemlerde bile hem Trabzonspor hem de Galatasaray birbirini yenmiştir. Bize karşı oynayacakları maçı çıkış maçı olarak göreceklerdir. Oyuncularımız yürekleriyle sahada mücadele ederlerse Türkiye'de yenemeyeceğimiz takım yok. Beşiktaş maçının 2. devresindeki oyunlarını sahaya yansıtırlarsa galibiyet gelir. Bizim Galatasaray'dan daha çok puana ihtiyacımız var. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Trabzonspor olarak oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 13:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?