30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Hacıosmanoğlu bombaladı!

Trabzonspor'da, Aralık ayında yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan kulüp eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzon'da dönme dolap oyunu var. Bunları takip ediyoruz” dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un kongre sonrasında birlikteliğe ihtiyacının bulunduğunu ve bunu da yapacak olanın seçilen kulüp başkanı olduğunu belirtti. Gelecek hafta tekrar Trabzon'a geleceğini dile getiren Hacıosmanoğlu, “Ama burada dönme dolap oyunu var. Bunları takip ediyoruz. Önümüzdeki hafta geldiğimde, Trabzonspor'un asıl sahipleri delegelerle bunları konuşacağım” dedi.

Trabzon'da bir bakan faktörünün bulunduğunu iddia eden Hacıosmanoğlu, “Sayın Özak (Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak), bizim yönetimimizde, ben ayrılana kadar da ayrıldıktan sonra da hiç Trabzonspor'un yanında olmadı. Trabzonspor'un yönetimine hep eleştiriler getirdi. Trabzonspor'un eski kaptanı, eski başkanı. Sonuçta o sıfatların taşıyarak milletvekili ve bakan oldu. Her zaman Trabzonspor'un yanında olması lazım. Ama diyeceksiniz, yönetim kötü de o yüzden olmadı. Siz hakikaten kendinizi Trabzonspor'un sahibi hissediyorsanız, o kötü süreçte destek olacaksınız” diye konuştu.

Özak'ın, başkanlık teklif etmediği iş adamı kalmadığını iddia eden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: "Elbette sonunda eski başkanlardan hiç kimsenin kabul etmediği bir yerde Sadri Şener'i aday gösterecekler. Herkes gibi ben de ona saygı duyuyorum. Şener'in kulübe büyük hizmetleri olmuş. Ama sayın bakanın önerisi ve baskısıyla değil de kendi iradesiyle çıkmış olsaydı, biz de böyle başkana destek vermek lazım derdik. Biz Trabzonspor sevdalısıyız, koltuk sevdalısı değiliz. Ama bu oluşacak yönetim, Faruk Özak'ın yönetimi olacak, Trabzonspor'un yönetimi değil. Trabzonluya karşı birliktelik yaparsanız, kongre sonrası camiayı toparlayamazsınız. 23 senedir bu böyle oluyor."

Trabzon kentinin doğruları olduğunu kaydeden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Elbetteki geçmişte kulüpte hizmet eden insanlara, gelecekte hizmet edecek insanların saygı duyması gerektiğini biliyoruz. Ama bütün bunların yanında, geçmişi bir tarafa bırakıp, Trabzonspor'un yeni genç nesilden, camiaya hizmet edecek önemli değerleri var. Bu tür oluşumlar yapıp, kapı arkasında oyunlar oynayıp, bu insanları Trabzonspor'dan soğutmaya kimsenin hakkı yok. Sayın Bakan, benim yönetim kuruluna alacağım çok önemli iş adamı arkadaşımı Ankara'ya çağıyor. Onların Hayrettin Hacısalihoğlu'nun listesine girmesini istiyor. O da Beşiktaş'ta tesis yaptığını, giremeyeceğini söylüyor. O zaman hiçbir listede yer almazsınız diyor. Bunlar Trabzonspor'u toparlama adına değil, yıkma adına organizasyonlardır."

AA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 15:39:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?