5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Hacısalihoğlu'ndan birlik mesajı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yaşanan kötü süreçten camia olarak elbirliği içersinde çıkmaları gerektiğini söyledi. Hacısalihoğlu, Avrupa arenasında çok fazla bir beklenti içinde olmasalar da Toulouse karşısında sürprizlerin yaşanabileceğini belirtti.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Diyarbakırspor, Toulouse ve Manisaspor mağlubiyetleri sonrası yaşanan kötü süreçten, elbirliği içinde çıkmaları gerektiğini belirterek, "Son zamanlarda çok kötü futbol ve neticeler alındı. Trabzonspor'un hak etmediği, laik olmadığı ve Trabzonspor camiasının alışkın olmadığı neticeler bunlar. Geçen yıl bu oyuncular kendi kalitelerini ligdeki konumlarını 3. olarak göstermiştiler. Bu kadronun yapılan takviyelerle çok daha iyi yerlerde olması gerekir. Aksi
taktirde futbolcuların başarmış olduğu geçen yılki başarının tesadüf olduğunu ortaya çıkarmış olur. Bu durum hem onlara hem Trabzonspor'a yakışmaz. Şimdi bu durumdan el birliğiyle yönetim, teknik kadro futbolcular, kötü neticeleri, oynanan kötü futbolu değiştirmek için el birliği içersinde olmalıyız. Bunda en büyük destekte taraftarlardan ve camiadan gelecektir. Trabzonspor taraftarlarının, futbol takımını değil kulübün taraftarları olarak desteklerini sürdüreceklerine inanıyoruz" dedi.


"FUTBOLDA SÜPRİZLER YAŞANABİLİR"
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçından çok iddialı bir beklenti içinde olmasalar da futbolda sürprizlerin yaşanabileceğini belirten Hacısalihoğlu, "Bu sezona başlarken Avrupa Kupalarına katılmış, çok da iddialı olarak gruplara katılacağımızı düşünmüştük. Toulouse karşısında kötü netice alındı. Maç arzu edilen neticeyle tamamlanamadı. Ancak futbolda her şey var çok iddialı ve beklenti içinde olmasak da sürprizlerin yaşanabileceğini düşünüyoruz. Trabzonsporlu futbolcular nasıl ilk maçı 3-1'lık skor
ile kaybetmişse, 3-0'lık skoru da alabileceklerini göstermeleri gerekir. Umuyoruz ki bu gayret içinde olurlar" şeklinde konuştu.


"TRABZONSPOR TAKIMI MAZERETLERİN ARKASINA SIĞINMAZ"
Takımda hasta ve sakat oyuncuların yokluğunu da değinen Hacısalihoğlu, "Biz her zaman söylüyoruz, Trabzonspor kadrosu, özellikle bu haftaya kadar oynadığı rakiplere baktığımız zaman bu tip mazeretlere sığınmaması gerekir. Bir kaç oyuncu değil daha fazlada oyuncu hasta, sakat ve cezalıda olsa rakiplerine üstünlük sağlayıp maçı galibiyetle tamamlamak zorunda. Ancak bu maçlarda gerekli duyarlılığı, dayanışmayı kazanma azmini ortaya koyamadılar umarız bundan sonra düşüncelerini sahaya yansıtırlar.
Yönetimlerin ve teknik kadronun ceza verme gibi bir düşünce içinde olmalarını engellerler. Futbolda zaman zaman bu tip hadiseler ortaya çıkıyor. Kişiye değil ekibe bağlı olarak başarı sağlanabiliyor. Takımdaki uyumsuzluk ve ilgisizlik, bir kaç kişinin yanlış davranışı, kişisel hatası neticeyi etkiliyor" dedi.


Şu an için transfer yapma gibi bir düşünceleri olmadığını belirten Hacısalihoğlu, "'Takımda oynatamadığımız, oynatmadığımız bir kaç oyuncumuz var. Yattara transferimiz var. İnşallah onu oynatacağız" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 11:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?