5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Hacısalihoğlu'ndan önemli açıklamalar

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, geçtiğimiz sezonun en başarılı ekiplerinden olan Sivasspor ile deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen, sezonun ilk maçına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.


Hacısalihoğlu, transferde de ilk hedeflerinin Hırvat oyuncu Drago Gabriç olduğunu ifade ederek Batuhan Karadeniz'in ise şu anda gündemlerinde olmadığını belirtti.


Sivasspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, "Sivasspor geçtiğimiz sezonun en başarılı ekiplerinden biri. Özellikle kendi sahasında rakiplerine üstünlük sağlayan futbol anlayışında bizde bu yıla iddialı başlıyoruz. Deplasmanda oynayacak olsak da lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Zevkli ve iyi bir maç olacağını umuyorum. Sonuçta dileğimiz 3 puanlı bir netice ile dönmek" dedi.


Hayrettin Hacısalihoğlu, takımda geçen sene bir çok oyuncunun ilk defa bir araya geldiğini hatırlatarak "Bu sezon ise birbirini tanıyan uyumlu bir ekip var. Yeni katılan arkadaşlarda çok kısa sürede uyum dönemini atlattı. Trabzonspor'un ihtiyaç duyulan mevkilerdeki eksiklerini kapattılar. O nedenle takımımızın iyi bir ekip olduğunu düşünüyoruz. Zaten geçen yıldan takım anlayışı ekip anlayışı olumluydu. Buna iyi futbolu ekleyip iyi neticeleri almayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu.


Trabzonspor gibi takımların transferler bitmez diyen Hacisalihoğlu şöyle konuştu:
"Çünkü Trabzonspor oyuncu aldığı gibi oyuncuda verebilir. Şu oyuncuyu aldık da transfere nokta koyduk demek mümkün değil. İlk planda Hırvat oyuncu Gabriç ile ilgileniyoruz. Oradaki yönetim değişikliği nedeniyle muhatap bulmakta veya bu konuda karar verecek olan kişiyle irtibat kurmakta zorluk çekiyoruz. Bu sorun çözümlenirse Gabriç'i almayı düşünüyoruz. Hocamızın da isteği bu yönde. Tabi zaman uzarsa o dönem içersinde oyuncuyu alma ihtimalimiz azalır. Umuyorum bir kaç gün içinde bu transfer gerçekleşir.


Şu anda bu transferle ilgili sorun yaşıyoruz."
Beşiktaş'ın oyuncusu olan ancak Gaziantepspor'a kiralandıktan sonra sürpriz bir şekilde Kımızı-siyahlı ekip ile yollarını ayıran Batuhan Karadeniz'le ilgili olarak girişimlerinin olduğunu ancak o dönem bir sonuç alamadıklarını belirten Hacısalihoğlu, ''Batuhan Karadeniz ile ilgili olarak girişimlerimiz olmuş ama o dönemde olmayınca gündemden kalkmıştı. Şu anda öyle bir düşüncemiz yok" diye konuştu.


Samsunspor'un gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterilen ve Trabzonspor'un gündeminde olan Turgut Şahin ile ilgili olarak ise Hayrettin Hacısalihoğlu şunları söyledi:
''Samsunspor bizim kardeş kulübümüz, bir takım sorunları var. Ellerinde sınırlı sayıda bir kadro var. Kendilerine Turgut Şahin ile ilgili olan düşüncemizi ileteceğiz ama inisiyatif onların elinde. Samsunspor'u da zor durumda bırakmak istemeyiz ama oyuncuyu da kadromuza katmak isteriz."
Kadrodan oyuncu göndermeyi düşünmediklerini belirten Hacısalihoğlu, ''Kadroda sınırlı sayıda oyuncu var. Bunların her biri de elenmiş kadroda kalmasına karar verilmiş oyuncular" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 11:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?