4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Haftalar sonra gelen galibiyet

Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçta Ankaraspor'u 3-0 yenen Trabzonspor'da, 7 hafta sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Ersen Martin, uzun zamandan beri böyle bir galibiyet beklediklerini belirterek, "Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle tam kadro ile maçlara çıkamıyorduk. Ankaraspor karşısına iyi bir kadro ile çıktık ve galip geldik. Ligin ilk yarısını Ankaraspor karşısında galip gelerek kapattık. İnşallah Ankara'da oynayacağımız kupa maçını da kazanarak ligin ilk yarısını mutlu kapatırız" dedi. 

Bu sezon ligde kötü günler geçirdiklerini belirten Ersen Martin, sakat oyuncuların çokluğu, cezalı oyuncuların bazı maçlarda oynayamaması nedeniyle iyi sonuçlar alamadıklarını söyledi. İkinci yarı herkesin bambaşka bir Trabzonspor'u izleyeceğini anlatan Martin, şöyle konuştu: "Çünkü, kadro olarak bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Ankaraspor karşısında aldığımız 3 puanı taraftarımızla stadımızda paylaşmak isterdik ama olmadı. Ben seyircisiz oynanan maçlardan bir şey anlamıyorum. Gol atıyor sevinemiyoruz. Biz taraftarımızla mutluyuz." 

Ankaraspor maçında takımı adına ilk golü atan Umut Bulut ise 7 haftadır galip gelemediklerini belirterek şöyle konuştu: "Ankaraspor karşısında iyi futbol, kötü futbol bizim için önemli değildi. Galip gelmek her şeyden daha çok önemliydi. Ama bütün olumsuzluklara rağmen iyi mücadele ederek sahadan galip ayrıldık. Rakibimizle Ankara'da oynayacağımız kupa maçını da kazanır ve ikinci yarıya iyi bir şekilde gireriz. Sezonun ikinci yarısında Trabzonspor'un gerçek gücünü herkese göstereceğiz."
iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2006 Pazartesi 10:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?