5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Hagi geliyor mu?

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray karşısında alınan mağlubiyetle şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj kaybettiklerini belirterek, Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'nin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 4-3 mağlup olan Trabzonspor'da moraller bozuk. Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takım iyi olmasa da kazanmaları gereken maçtan mağlup ayrıldıklarını belirterek, "Beceriksizliklerin ve şansızlıkların yanında verilen hakem kararları maçın sonucunda birinci derecede etken oldu. Trabzonspor takımı bütün bunlara rağmen maçı kazanması gerekiyordu. Durum değerlendirmesi yapıp, eksikleri ve giderilmesi gerekenler konusunu görüşeceğiz" dedi.

 Trabzonspor gibi kulüplerde hedeflerin asla bitmeyeceğini belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un ligdeki hedefleri bitmez. Geçtiğimiz hafta Galatasaray kaybetti. Bu hafta Fenerbahçe ligde çok daha değişiklikler yaşanacaktır. Galatasaray karşısında alınan mağlubiyetle şampiyonluk yolunda Trabzonspor olarak büyük bir avantaj kaybettik" dedi.

"TRABZONSPOR'UN GÜNDEMİ GHEORGHE HAGİ YOK"

Trabzonspor'da Hugo Broos'un yerine, tribünden Galatasaray maçını izleyen Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'nin takımın başına getirileceği iddialarını ise Hayrettin Hacısalihoğlu doğrulamadı. Bordo-mavili kulübün gündeminde böyle bir arayış içinde olmadığını belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un Hagi ilgilendiği şeklinde yer alan haberler tamamen gerçek dışıdır. Trabzonspor'un böyle bir düşüncesi ve arayışı yoktur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 14:30:02
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 18:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?