5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Halı sahada gelen ölüm

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde dün gece halı sahada oynanan maç sırasında fenalaşarak yere yığılan genç hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Söğütlü beldesindeki bir halı sahada, dün gece saat 00.00’da Akdamar ve Kirazlı köylerinin gençleri, maç yapmaya başladı.


Maçın bitmesine 10 dakika kala Akdamar köyünden Fatih Birinci (26), su içmek için dışarı çıktı. Daha sonra tekrar sahaya giren genç futbolcu, sahaya girdikten birkaç dakika sonra topsuz alanda rakip kale önünde bir anda yere yığıldı. Dili boğazına kaçan ve arkadaşları tarafından dili ters çevirilerek çıkartılan Birinci, çağrılan 112 ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Talihsiz genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kalp krizinden ölmüş olabileceği belirtilen Fatih Birinci’nin kesin ölüm nedeninin yapılan otopsinin ardından kesinleşeceği öğrenildi. Birinci, bugün Akdamar köyü Habibli mahallesindeki Merkez Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 22:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?