1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Hapisanede intihar girişimi

Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi’nde bir mahkum, kaldığı koğuşu önce yakarak sonra da kendini asarak intihar etmek istedi. Görevliler tarafından etkisiz hale getirilen mahkum, Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastenesi'ne sevkedildi.

Boztepe Mahallesi’nde geçtiğimiz Cumartesi akşamı silahlı saldırı sonucu öldürülen Engin Bayramoğlu’nun abisi Serkan Bayramoğlu, kaldığı Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi’ndeki koğuşunda sinir krizleri geçirerek önce yatağını yakarak sonra da kendini asarak intihar etmek istedi. Bayramoğlu’nun koğuşundan dumanların çıktığını gören gardiyanların müdahalesi sonucunda yangın büyümeden önlenirken, Bayramoğlu da koğuşundan çıkartılarak gözetim altına alındı. Daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon Numune Hastanesi’ne getirilen Bayramoğlu’nun buradaki tedavisinde ’Psihotih Reaksiyon’ tespit edilerek Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Herhangi bir tıbbi müdahale yapılmayan ve kendisinde intihar düşüncesi bulunduğu öğrenilen Bayramoğlu, yine yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon Bahçecik Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Trabzon Değirmendere Mahallesi Çarşıiçi Sokak’ta 6 Ocak 2003 gecesi bir otelin kafeteryasında meydana gelen olayda Serkan (28) ve Gökmen Bayramoğlu (24) kardeşler, Yusuf Meral (29) isimli kişiyi silahla vurarak öldürmüştü. Olayın zanlıları olarak aranan Serkan ve Gökmen Bayramoğlu, 19 Ocak tarihinde İstanbul Avcılar’da yakalanmıştı. Trabzon’a getirilerek tutuklanan kardeşlerden Gökmen Bayramoğlu, cezaevine girdikten 3 gün sonra kendisini kaldığı koğuşta iple asarak intihar etmişti. Abi Serkan Bayramoğlu ise 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Son olarak Serkan Bayramoğlu’nun kardeşi Engin Bayramoğlu, Boztepe Mahallesi’nde silahlı saldırı sonucu geçtiğimiz Cumartesi günü, 2 yıl önce Serkan Bayramoğlu tarafından öldürülen Yusuf Meral’ın ağabeyi İsmet Meral ve yeğeni Burak Reis tarafından öldürülmüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2005 Çarşamba 16:22:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yener cuvalci IP: 194.27.90.xxx Tarih : 26.08.2011 14:58:53

herkezin bir sırası vardır sırsıgelen gider