6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

HAS Parti'den yatırım sözü

HAS PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI BASINA TANITTI

HAS Parti Trabzon İl Teşkilatı, milletvekili adaylarını düzenlenen basın toplantısıyla basına tanıttı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, partisinin 12 Haziran seçimlerine bütün kadrolarıyla ciddi ve coşkulu bir şekilde hazırlandığını belirterek, "HAS Parti olarak adaylarımız arasında ayırımcılık yapmadık, yaptırmadık. Siyasetteki yanlışlıklarımızı eksikliklerimizi dinimize, diyanetimize, inançlarımıza alet ettirmeyeceğimizin sözünü vermiştik, bugün uygulamaya başladık. HAS Parti Trabzon'da, 12 Haziran seçimlerine bütün kadrolarıyla ve adayları ile ciddi, coşkulu ve inanmış bir biçimde hazırlanmaktadır. HAS Parti'nin baraj sorunu yoktur. Ama Türkiye'nin baraj ayıbı vardır. HAS Parti Türkiye'deki seçim barajı ucubesini ortadan kaldıracaktır. HAS Parti ittifakını millete yaparak ve bu konuda kararlı tutumunu sürdürecek kendi amblemi ve adayları ile seçimlere girmektedir" dedi.

21 ve 22. dönem Trabzon milletvekili, HAS Parti'den 1. sıra Trabzon milletvekili adayı Şeref Malkoç da yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarını eleştirerek, Trabzon'un yatırımdan hak ettiği payı alamadığını söyledi. HAS Parti'nin Türkiye'nin en genç en dinamit bir parti olduğunu kaydeden Malkoç, " 8 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Trabzon'da 8 -9 yıl öncesine göre ekonomik durumu düzgün olan insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek durumda. Allah nasip ederse biz adil paylaşımın sözcüsü olacağız. HAS Parti Türkiye'nin en yeni en genç en dinamik ve en hareketli partisidir. Allah nasip ederse biz bu seçimde önümüzdeki dönemin iktidarının temellerini atacağız" diye konuştu.

HAS Parti Trabzon Milletvekili adayları ise sırasıyla Şeref Malkoç, İsmail Hakkı Küçükali, Ali Haydar Baş, Mehmet Arif Köroğlu, Ahmet Akdoğan, ve Murat İskender’den oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 14:54:03
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 16:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?