5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

'Hedeflermizde bir şaşma yok'

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde hedefler anlamında bazı avantajları kaybettiklerini ancak şanslarını kaybetmediklerini söyledi.

Hacettepespor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal hakkında yapılan değerlendirmelerin Trabzonspor'a zarar verdiğini ifade etti.


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, arzu ettikleri neticeleri alamadıklarını belirterek, "Uzun lig maratonunda bu tip hadisiler yaşanıyor. Özellikle bu sezon çok yaşandı. Maalesef Trabzonspor'da bu dönemde arzu ettiği sonuçları alamadığı bir periyot yaşıyor. Kaybedilen maçlarda beklediğimiz planladığımız sonuçları alabilseydik çok farklı bir durumda olma şansımız vardı.

Bundan sonraki maçları 3 puan ile tamamlarsak hedefimize ulaşma şansımız çok yüksek. Trabzonspor sezon başı planlaması Avrupa
Kupalarından birine katılmaktı. Bu anlamda baktığımız zaman hedeften bir şaşma yok. Avrupa Kupalarından en iyisine katılmayı camiamız, taraftarımız ve futbolcularımız çok arzu ediyor. Bu doğrultuda lige baktığımız zaman bazı avantajlar kaybettiğimiz doğru ancak şansımızı kaybetmedik" dedi.


"HACETTEPESPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ"
Ligde kolay bir maçın olmadığını takımlar arasında yapılan maçlara bakıldığında görmenin mümkün olduğunu belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un bugünkü arzu ettiği neticeleri alamamasındaki en büyük etken zirvede olmanın, belirli hedefe kilitlenmenin ve taraftarın yoğun baskısı ve arzusu neticesinde yaşanan stresi kaldıramamış olmasıdır. Ya da bu baskıyla arzu edilen futbolu oynayamamış olmasından kaynaklanıyor.

Hacettepespor'un ligde hiçbir iddiası kalmadığı için bizimle oynayacakları müsabakaya çok rahat çıkacaklar. Kadro olarak çok kötü değiller, bazı maçlarda iyi futbol oynadıkları ve iyi neticeler aldıklarını göz önüne alırsak kolay maç olmayacak. Bizim konumumuz ve bugünkü durumumuz itibari ile bu maçı almamız gerekiyor" diye konuştu.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası futbolcularla görüştüklerini de belirten Hacısalihoğlu, "Futbolcuların bir rahatsızlığı var ise onları tespit etme adına görüşmeler yaptık. Bu durumun düzeltilmesi için gerekli tedbirleri ve önlemlerin hepsi yapıldı. Umuyoruz ki bu netice verecektir. Hacettepespor maçında herkesin yüzünün güleceği çıkışın başlayacağı sonuç ile sahadan ayrılırız" dedi.


"ERSUN YANAL'IN TARTIŞILMASI TRABZONSPOR'A ZARAR VERİYOR"
Teknik direktör Ersun Yanal'ın isminin sürekli tartışılmasının Trabzonspor'a zarar verdiğini belirten Hacısalihoğlu, "Ersun Yanal'ın ismi ikinci yarının başlamasıyla birlikte tartışılmaya başlandı. Yönetim kurulunun hoca konusunda bir düşüncesi olmamasına rağmen sık sık gündeme geliyor. Yapılan bu değerlendirmelerin kulübe ve şuandaki durumumuza hiçbir katkısı olmadığı gibi moral bozucu etkisi oluyor. Bizim anlayamadığımız ve uygun görmediğimiz şekilde teknik heyet ve futbolcularla ilgili olarak bazen acımasız bazen de gerçeği yansıtmayan değerlendirmeler yapılıyor. Sonuçta bunların bugünkü duruma zarar verdiği ve daha da işleri zorlaştırdığını düşünürsek bu haberlerin daha hoş görülü ve daha gerçeği yansıtır şekilde yapılmasını bekliyoruz" diye konuştu.


TRABZONSPOR ANKARA'YA GİTTİ
Bu arada, Turkcell Süper Lig'in 27.haftasında deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor Ankara'ya 3 puan için gitti. 11 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşacak olan Bordo-mavili kafilede 21 oyuncu yer alıyor. Pegasus Hava Yollarına ait tarifeli uçak ile saat 10:25'te Ankara'ya hareket eden Trabzonspor'da takımın kafile başkanlığını ise Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener yapıyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?