1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Hemşehrilerinden Doğan'a destek ziyareti

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİKDER) Başkanı Selim Nas ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ı ziyaret etti.

Trabzon Hüseyin Avni Aker stadyumunda Teknik Direktör Doğan ve Trabzonsporlu oyuncuları ziyaret eden GİK-DER Başkanı Nas, Doğan'a çiçek ve pestil-köme hediye etti. Trabzonspor'un önümüzdeki sezon yapacak olduğu tüm maçlarda komşu şehri olan Gümüşhane halkının manevi desteklerini ve başarı dileklerini iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Nas, Gümüşhaneli olan Ziya Doğan'ın başarılı olması için dua ettiklerini söyledi.

Nas, "Gümüşhane halkı olarak kardeş şehrimiz Trabzonspor'un gerek Avrupa kupalarında gerekse süper ligde başarılı olmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Trabzonsporumuz'un başarısı bizim için geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da her zaman bizler için bir övünç kaynağı olacaktır" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da, "Başta dernek başkanı olmak üzere buraya kadar gelerek bizlere destek veren ve selamlarını gönderen gönülden bizi destekleyen tüm Gümüşhane halkına sonsuz teşekkür ederim. Arkadaşlarımızın bu ince davranışı beni duygulandırmıştır. Trabzonspor'da görev yaptığım dönemlerde her zaman Gümüşhane halkının desteğini görmüşümdür. Şahsıma gösterdikleri bu sevgi beni her zaman onurlandırmıştır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2007 Salı 13:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?