5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

‘Her maç final’

Trabzon’un genç defans oyuncusu Giray Kaçar, ikinci yarının çok zor geçeceğini söyledi, “Dünyanın en ateşli taraftarına sahibiz. 24 yıllık şampiyonluk özlemini gidereceğiz. Çünkü Trabzon halkı bunu hak ediyor” dedi

Trabzonspor’un genç defans oyuncusu Giray Kaçar, yeni yılda tek dileğinin 24 yıldır şampiyonluğa hasret olan Trabzon halkının özlemini dindirmek olduğunu belirterek “Yenildiğimiz zaman kente sessizlik hakim oluyor. Hiç kimse alışveriş yapmak istemiyor. Biz ligde bu noktaya onların desteği sayesinde geldik. Trabzon halkı şampiyonluğa layık, bunu hak ediyor” dedi. 

Evinin kapılarını Milliyet’e açan Giray, ligin ikinci yarısı ile ilgili şunları söyledi:
“Trabzon insanı mükemmel. Bana göre Napoli’den sonra Dünya’nın en ateşli taraftarına sahibiz. Nereye baksanız her tarafın bordo - mavili renklere bürünmüş. Herkesin üzerinde Trabzonspor forması var. Gençler, kız arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği zaman bile formayı sırtından çıkarmıyor.

Yemek yakıyorlar
Trabzon halkının 24 yıllık özlemine son vermek istiyoruz. Taraftarlarımız bizi maçlarda gönülden destekliyor iç sahadaki başarımız bundan kaynaklanıyor. 90 dakika boyunca takımının maçı kazanacağına inanıyor ve güveniyorlar.
 

Biz de onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Geçen gün şehri gezerken 60 yaşlarında bir teyzenin yolumu keserek ‘Oğlum o golü atacaktınız. Sizin yüzünüzden evde yemeği yaktım, bana bir yemek borcunuz var’ demesi çok hoşuma gitti.

Yanal faktörü
Kaliteli futbolculara sahibiz. Savaşan, koşan mücadele eden bir ekibiz. Tabiiki Ersun hocanın katkısı fazla. Yönetimimiz de takımla çok yakından ilgileniyor. İkinci yarının daha zor geçeceğini düşünüyorum. Çünkü takımlar eksikliklerini gördü, bunları gidermek için nokta transfer yapacaklar. Maçlarımızın her biri final niteliği taşıyacak. Şampiyonluğu lig sonuna kadar kovalayacağımıza inanıyorum. 

Hayatımda ilk kez yedek kalıyorum ama bunu dert etmiyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum önemli olan takımın başarısı. Ben veya başkası oynamış sorun değil. Yeni yılla birlikte formama da kavuşmak için çok çalışacağım.
 
Milli takım hedeflerimde biraz şaşma oldu. Ancak yeniden Fatih hocanın gözüne girerek ay - yıldızlı formayı giymek amacındayım.”

İlhan Güler / Milliyet
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 18:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?