5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Herkesin desteğini bekliyorum

AK Parti Trabzon Belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı Projesi’nin öncelikleri arasında bulunduğunu ifade ederek Akyazı Projesi’ni Kayseri örneğinde olduğu gibi gerçekleştirebiliriz” dedi.


Seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet caddesini gezen Gümrükçüoğlu, Cuma namazını merkeze bağlı Yeşilova mahallesinde kıldı. Namaz sonrası cami cemaatinin ve okuldan çıkan çocukların ilgisi ile karşılaştı. Yeşilova gezisi sonrasında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret eden Gümrükçüoğlu, burada TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü. Gümrükçüoğlu, önemli olanın Trabzon’un kazanması olduğunu kaydederek “Kim kazanırsa kazansın bir ve beraber olmamız lazım. Biz kazandığımız taktirde TTSO en önemli çalışma arkadaşlarımızdan olacaktır” dedi.
Belediye başkanı olması halinde Akyazı Projesi’nin öncelikleri arasında yer alacağını kaydeden Gümrükçüoğlu “Akyazı Projesi için daha önce yasal düzenlemeler yapılmıştı. Avni Aker Stadı, Yavuz Selim Sahası ve Spor Salonu’nun verilmesi karşılığında iş adamlarına stadın yapılması için bir teklif yapılmıştı. Ancak hiçbir işadamımız stadı yapmak için başvuruda bulunmamıştı. Burada bir fizibilite eksikliği ortaya çıkıyor. Ancak bir Kayseri örneği var. Bu örnekteki gibi bir çalışma yapabiliriz. Projenin maliyetini de düşürebiliriz. Sadece stat ve yanına bir konaklama tesisi yapılabilir. Bu iş böylece çözülebilir. Birkaç değişiklikle proje gerçekleştirilebilir” diye konuştu.


Gümrükçüoğlu, TTSO ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada ise 29 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin hem Trabzon’a hem de ülkemize hayırlı olmasını diledi. Mutlaka her Trabzonlu’nun sandık başına giderek oyunu kullanmasını isteyen Gümrükçüoğlu “Biz Trabzon kazansın istiyoruz. Trabzon kazansın ortak paydasında buluştuğumuza göre, Trabzon’a kimin ve hangi siyasi ekibin hangi projeleri ile ne kazandıracağına bakmamız lazım. Trabzon’u AK Parti ile buluşturup büyük adımlar attıracağımızı 5 yıl içinde Trabzon’un çehresini değiştireceğimize söz veriyoruz. Trabzon’un ileri gitmesi için, Trabzon’un kazanması için tüm vatandaşlarımızın, bütün hemşehrilerimizin siyasi parti ayrımı gözetmeksizin AK Parti’yi desteklemelerini diliyorum” açıklamasını yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 17:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?