30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Hilal'e bir ödül de Eren'den

Trabzon’da geçen yıl katıldığı kros müsabakası sırasında sakatlanan rakibine yardım etmek için yarışı bırakan ve bu davranışı ile 2006 Dünya Fair-Play ödülüne layık görülen Hilal Coşkuner’e Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Geçen yıl düzenlenen Trabzon İlköğretim Okulları Arası Kros Yarışması’nda sakatlanan rakibine yardım etmek için yarışı bırakan ve daha sonra aralarında 2006 Dünya Fair-Play Büyük Ödülü’nün de bulunduğu birçok ödül kazanan 24 Şubat İlköğretim Okulu öğrencisi Hilal Coşkuner’e TTSO tarafından çeşitli hediyeler verildi. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Trabzon şehrinin isminin hep kötü olaylarla anıldığı bir dönemde Hilal’in davranışının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Hilal sayesinde gerçek Trabzonlunun ne kadar sportmen, ne kadar centilmen ve insanlara karşı ne kadar sevgi dolu olduğunun herkesçe görüldüğünü dile getiren Eren, “Trabzon’un tüccarları olarak Hilal’e teşekkür ediyoruz. Kendisini yetiştiren ailesini de kutluyoruz. Hilal, bu küçük yaşında dünyada kazanmaktan daha önemli şeyler olduğunu herkese gösterdi. Herkesin Hilal’i örnek almasını istiyorum” diye konuştu.

Eren, daha sonra Hilal’e bir adet cumhuriyet altını ile çeşitli hediyeler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 17:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?