30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Hırsızlar yine boş durmadı

Trabzon'da haftasonu meydana gelen 11 ayrı hırsızlık olayında çeşitli ziynet ve giyim eşyasının yanı sıra yüklü miktarda para çalındı.

Edinilen bilgiye göre, haftasonu şehir merkezinde 8, Of ve Araklı ilçelerinde 3 olmak üzere toplam 11 ayrı hırsızlık olayı yaşandı. Çeşitli ev ve işyerlerine giren kişi yada kişiler, buralarda ziynet ve giyim eşyalarının yanı sıra yaklaşık 2 bin YTL, bin 100 Euro ve bin 100 dolar parayı alarak kayıplara karıştı.

Ziynet eşyalarının değerinin ise 7 bin 500 YTL civarında olduğu belirtilirken, hırsızlık olayları ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 17:39:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan Veyis IP: 85.3.120.xxx Tarih : 3.12.2007 18:12:06

Asin bunlari Hakki olmadigi halde baskasinin malinda gözü olan insanlara karsi bir kanun cikarilsin ve bu insanlara en agir ceza verilsin.Bu insanlardan birini Trabzon meydaninda sallandirsin devlet bakin daha bir sey oluyormu.Toplumun genel huzurunu bozan bu tip insanlari koruyucu sözüm ona kanunlari artik kaldirin kardesim .Bu tip insanlari savunan avukatlarida söylüyorum bu tip olaylari üstünüze almayin.Bu olaylar öyle basit sekilde gecistirilemez.Kimin ne sekilde davranacagi belli degil bu olaylarda ,öyle seyler görüyoruzki basinda yok hirsiz eve girmis ona karsi sert kullanan evsahhibi yargilaniyor böyle sey olacak is degil kardesim düzeltin bunlari ve artik gerekli önlemler alinsin yoksa bu tip olaylarin önüne gecilemez ve toplumda gerilmeler devam eder önünü kimse alamaz .Herkes hakli olarak suclunun cezasini kendi vermeye calisir.Buradan meclisteki milletvekilerine duyrulu hadi görev basina yayla usagu hamsi