5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Hisarcıklığıoğlu Karadeniz turunda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 -16 Temmuz tarihleri arasında iki günlük inceleme gezisi için yarın Trabzon’a geliyor.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Şadan Eren yaptığı açıklamada, TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu’nun Trabzon, Giresun ve Ordu illerine ziyarette bulunacağını söyledi. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun bölgede kalacağı iki gün içersinde, ziyarette bulunduğu il valileri ile görüşmede bulunacağını belirten Başkan M. Şadan Eren, ayrıca Ordu ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odaları’nın vergi ödül törenlerine katılacağını aktardı. Bölge ve Türkiye ekonomisine ilişkin açıklamalarda bulunacağını vurguladı.


Yarın 17.30’da özel uçakla Trabzon’a gelecek olan TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu saat 18.45’de Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı makamında ziyarette bulunacak. Başkan Hısarcıklıoğlu, aynı gün akşam TTSO ve TTB yöneticileri ile bir araya gelecek.
Daha sonra Ordu’ya karayolu ile devam edecek olan Başkan Hisarcıklığlu, 16 Temmuz Perşembe günkü programında ise saat 11.00’de Ordu Valiliği’ne ziyarette bulunacak. Saat 11.30’da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası vergi ödül törenine katılacak olan Başkan Hisarcıklıoğlu, ardından sırasıyla saat 14.50’de Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası, 15.45’de Giresun Valiliği, 16.30’da Giresun Ticaret ve Sanayi Odası vergi ödül törenine katıldıktan sonra aynı gün akşamı saat 20.30’da Trabzon’dan Ankara’ya dönecek.

İha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 22:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?