4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Hugo Broos kuraları değerlendirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Bordo-mavili takımın eşleştiği Fransa'nın Toulouse takımıyla ilgili değerlendirme bulundu.


Fransa Ligi'nin Avrupa'nın hatırı sayılır ligleri arasında ön sırada yer aldığına işaret eden Broos şunları söyledi: "Fransız takımları teknik kapasitesi yüksek ve çok iyi organize olmuş ekiplerdir. Bu nedenle iyi analiz edilmeleri gerekir. Çekilen kura sonrasında karşımızda kötü diyemeyeceğimiz bir takım var. Ama biz üst düzey futbolumuzu sergileyip futbolun gereklerini yerine getirebilirsek rakibimizi eleyebiliriz.

Şuanda dezavantajımız ilk maçı kendi sahamızda oynayacak olmamız. Eğer gol yemeden en az iki farklı galibiyet elde edebilirsek tur için avantajlı bir sonuç elde etmiş oluruz" dedi.


Toulouse takımıyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmaya hemen başlayacağını dile getiren Broos, "Önce takımın kadrosundaki oyuncuları inceleyeceği, daha sonra kimin hangi pozisyonlarda değerlendirildiğini inceleyip sonra stratejimizi belirleyeceğiz" yorumunu yaptı.
Bu arada yardımcı antrenör Turgut Kural Toulouse'un yarın Monaco ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Fransa'ya gideceği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 16:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?