5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Hugo Broos takımına güveniyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında karşılaştıkları Toulouse FC maçının artık geride kaldığını belirterek önlerinde oynayacakları Bursaspor maçını düşünmek zorunda olduklarını söyledi. Broos, takımına güveninin sonsuz olduğunu da belirtti.


Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ilk maçta rakibine 3-1'lik skor ile mağlup olan bordo-mavililer, deplasmandaki maçta üstün bir oyun ortaya koyup 1-0'da öne geçmesine rağmen turu geçemedi. Toulouse FC karşısında oynanan futbol ise teknik direktör Hugo Broos mutlu ederken ilerisi içinde umut verdi.


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, Toulouse karşısında kazanmalarına rağmen turu geçecek skoru yakalayamadıkları için üzgün olduğunu ifade ederek "Fransa'ya tur için gelmiştik. Oyuncularım maçı kazanacakları için çok inançlıydı. Bunu elde edebilmek içinde ellerinden gelenin en iyisi yaptılar. Maçı kazandılar ama turu geçemedik. Şans yanımızda değildi. Futbolcularım büyük bir emek vererek mücadele ettiler. Onları tebrik ediyorum" dedi.


Hugo Broos, alınan saha sonuçları nedeniyle mutsuz olduğunu belirterek "Mutsuzum ama hayal kırıklığına uğramış değilim. Diyarbakırspor ve Manisaspor maçları ardından zor günler geçirdik. Büyük üzüntüler yaşadık. Diyarbakırspor, Toulouse ve Manisaspor maçında alınan mağlubiyetler ve oynanan kötü futboldan dolayı mutsuz ve üzgün olabilirim ama takıma olan güvenimden hiç bir şey kaybetmedim. Son oynadığımız Toulouse karşısında güzel bir oyun ortaya koydular" diye konuştu.


Belçikalı teknik adam, Fransa Temsilcisi Toulouse FC maçının artık geride kaldığını kaydederek, "Toulouse FC maçı artık geride kaldı. Sahamızda oynayacağımız çok önemli bir Bursaspor maçı var. Toulouse karşısında oynadığımız futbolu Bursaspor karşısında sahaya yansıtarak bazı şeylerin düzeldiğini ve Trabzonspor'un iyi yolda olacağını göstermek istiyoruz. Taraftarımız önünde iyi bir skor ile sahadan ayrılıp milli maçlar nedeniyle lige verilecek olan araya moralleri girmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2009 Cuma 15:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?