5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Hugo Broos Trabzon'a geliyor

Uzun süreden beri teknik direktör arayışı içinde olan Trabzonspor, Belçikalı teknik direktör Hugo Broos ile prensip anlaşmasına vardı.

 İstanbul'da bugün kulüp başkanı Sadri Şener ile bir görüşme yapacak olan Broos, her konuda anlaşmaya varılması durumunda Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacak.


Türkiye'ye davet edilen deneyimli teknik adam, bu akşam İstanbul'da Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile masaya oturacak. Belçika'da 4. kez yılın teknik adamı seçilen Broos ile her konuda anlaşmaya varılması halinde gece geç saatlerde Trabzon'a gelmesi beklenen Broos ile sözleşme imzalanacak. 57 yaşındaki Bross, en son ise Yunanistan'ın Panserraikos takımını çalıştırdı. Club Brugge'ü iki kez lig ve üç kez kupa şampiyonu yapan Broos, Anderlecht'i de bir kez lig şampiyonluğuna taşıdı. Broos, Belçika'nın Molenbeek, Club Brugge, Excelsior Mouscron, Anderlecht ve Genk takımlarında görev yaptı.


Bu transferin gerçekleşmesinde Trabzonspor'un eski çalıştırıcısı Leekens'in büyük bir rolü olduğu belirtildi.


Bu arada, Trabzonspor, bir taraftan teknik direktör sorununu çözmeye çalışırken diğer taraftan ise oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Trabzonspor'un renklerine katmak istediği Danimarka'nın FC Kopenhag takımında oynayan Kanada asıllı ön libero Atiba Hutchinson, transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.

Danimarka kulübü, Bordo-mavili kulüpten 4 milyon Euro bonservis bedeli istemesine karşın Trabzonspor 2 milyon Euro teklif etti. Yapılan pazarlıkların ardından taraflar anlaşma sağlayamazken Bordo-mavili kulübün yeni teklif için Çarşamba gününe kadar süre istediği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 15:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?