5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Hurda araçlar toplanıyor

Trabzon Belediyesi, sanayi sitelerinin çevresi ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakan hurdaları kaldırıyor.

Hurdaların kaldırılması için öncelikli olarak işyeri sahiplerini uyaran zabıta ekipleri, belediyenin yaptığı uyarıları dikkate almayanların hurda araçlarını kaldırarak işyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapıyor. Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmalar sonucu, hurda araçlar yerlerinden alınarak yediemin otoparklarına teslim ediliyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, sanayi sitelerinin şehirlerin aynası olduğunu belirtti.

Sitelerin içerisine ve yol kenarlarına gelişigüzel bırakılan hurdaların hem trafiği aksattığı hem de çirkin bir görüntüye sebebiyet verdiğini söyleyen Gümrükçüoğlu, "Zabıta ekiplerimiz hurdaların kaldırılmaları yönünde işyeri sahiplerine gerekli tebligatları yapıyor. Vatandaşlardan isteğimiz görüntü ve çevre kirliliği ortaya çıkaran hurdaları çevreye gelişigüzel bırakmamaları. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli ve daha hassas davranmalıdır. Amacımız sanayi sitelerimizi güzel bir görünüme kavuşturmaktır." dedi.

CHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2012 Çarşamba 16:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?