30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Hüseyin Çimşir çok dertli

Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Çimşir, son günlerde alınan kötü sonuçlarla taraftarı üzdüklerini, ancak bu kötü durumdan takımı yine kendilerinin kurtaracağını söyledi.

Trabzon'da bir okulun açılış törenine Tolga Seyhan ve Tolga Zengin ile birlikte katılan kaptan Hüseyin Çimşir, minik Trabzonsporluların ilgi odağı olurken, açılışa katılan bordo-mavili taraftarlarla da sohbet etti. Öğrencilerle fotoğraf çektiren Hüseyin Çimşir, bir taraftarın "Kaptan sorun söylendiği gibi para mı, Neden oynamıyorsunuz ?" şeklindeki sorusuna, "Trabzonspor'da hiç kimsenin parası kalmaz. Bugüne kadar da kalmamıştır. Herkes zamanı geldiğinde parasını almıştır. Sorun para değil, bu işler para ile çözülebilse hiç sorun olmaz. Olmayınca olmuyor. Üzerimizde bir şansızlık var. Bunun ne olduğunu biz de anlayamıyoruz" şeklinde cevap verdi.

Alınan başarısız sonuçların taraftarı çok üzdüğünü, futbolcular olarak bunun bilincinde olduklarını dile getiren Hüseyin Çimşir, "Takımın içinde bulunduğu duruma herkesten daha çok biz üzülüyoruz. Şansızlığımıza hakem hataları da eklenince istenilen sonuçları bir türlü alamıyoruz. Bu takımın bu hale gelmesine neden bizleriz. Yine bu takımı içinde bulunduğu durumdan kurtaracak olan da bizleriz. Bunu biliyoruz. Ama bu sezon hakem hataları nedeniyle çok sıkıntı yaşadık. Oynadığımız maçlarda bunu herkesin görmesi lazım" dedi.

Hüseyin Çimşir, bugünlerde her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaçları olduğunu da vurgulayarak, taraftardan desteklerini esirgememelerini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 13:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?