5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Huzuru sağlayanlara ödül

Trabzon’un Of ilçesinde başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline ilçe kaymakamı Tuncay Sonel tarafından takdirname verildi.


Geçtiğimiz günlerde Of Limanı’nda gemiden tankerlere kaçak mazot boşaltılırken suçüstü yapılmış ve 80 ton mazot ele geçirilmişti. İlgililer hakkında da idari ve adli soruşturma başlatılmıştı. Jandarmanın başarılı operasyonunda görev alan başta İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Çoşkun ve ekibine takdirname verildi.

Yine ilçede meydana gelen hırsızlık olaylarında faillerin yakalanması konusunda da İlçe Emniyet Müdürü Atıl Çiçek ve olayı açığa çıkaran emniyet personeline takdirname verildi. İlçede 14 hırsızlık olayına karışan failin yakalanmasıyla son bir ayda ilçede artık hırsızlık olayı olmadı.


Of kaymakamı Tuncay Sonel, ilçelerinde asayişin ve huzurun sağlamasında güvenlik güçlerinin ve halkın dayanışma içinde olmasının beraberinde birçok sorunu çözeceğini belirterek “Önemli olan vatandaşımızın huzur, sağlığı ve mutluluğudur diyerek, başarılı olan personeli kutladı ve bundan sonra da bu ve buna benzer konularda kendilerinden başarılı çalışmalar bekliyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 12:38:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?