3
Mayıs
2024
Cuma
TRABZON

İç transferde geç kalınmadı

emin kahramanTrabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, transferde temkinli hareket ettiklerini, bunun geç kaldıkları şeklinde yorumlanamayacağını belirterek, bundan sonra yapılacak transferlerin çıkıp sahada oynayacak türden olacağını söyledi. 

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, İHA muhabirine transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un dış transferde ekonomik anlamda bir sıkıntısının bulunmadığını belirten Kahraman, transfer çalışmalarının yurt dışına yönelik olarak devam ettiğini ve hiçbir şey için geç kalmadıklarını kaydetti. Öncelikli hedeflerinin dış transfer olduğunu ancak yabancı oyuncu fazlalığı nedeni ile şimdilik bir hamle yapamadıklarını belirten Kahraman, "Yabancı futbolcu transferi yapmak için mevcut yabancı oyuncuları elimizden çıkarmamız lazım. Ancak bu boşaltmayı yaparken Trabzonspor'un bundan zarar görmesini istemiyoruz. Elimizdeki oyuncuların hepsi bizim için bir değerdir. Eğer elimizdeki değerleri iyi kullanamazsak alacağımız oyuncuların da bize büyük bir avantaj sağlayacağını düşünemiyorum" dedi. 

Yabancı transferi için mevcut oyuncuların kendi değerleriyle elden çıkarılmasına dikkat ettiklerini kaydeden Kahraman, bu nedenle aceleci davranmadıklarını ve Trabzonspor'un zarar görmemesi için istikrarlı ve temkinli hareket ettiklerini söyledi. 

Transfer ya da başka konularda olsun hiçbir şey için geç kalmadıklarını ifade eden Kahraman, Trabzonspor'un mevcut kadrosu ile lige hazır bir ekip olduğunu belirtti. Türkiye'deki diğer büyük kulüplerin Trabzonspor'un gerisinden geldiklerini savunan Genel Sayman Kahraman, "Gerek hoca yönünden, gerek yönetim yönünden veya futbolcu transferi yönünden olsun Trabzonspor daha önde gidiyor. Trabzonspor bugün yapabileceği yurt içi transferlerinin en iyisini yapmıştır. Türkiye'de 3 tane sayılı forvet oyuncusu var. Bunların bir tanesi elimizdeki değer Fatih Tekke. Ondan sonra Umut geliyor. Umut da artık Trabzonspor'da. Trabzonspor'un böyle çok büyük ihtiyaç duyduğu ve çok para vererek alacağı bir oyuncu da Türkiye'de kalmadı. Orta sahada ve sol kanatta eksiğimiz var. Bunda da geç kalmış değiliz. Çünkü Trabzonspor'un bundan sonra yapacağı transferler nokta yerlere olacak ve alınacak futbolcular yarın sahaya sürseniz hemen oynayacak türden olacak. Yıldız oyuncu transfer etmeyi düşünen bir yönetim transferde geç kalmış sayılmaz" diye konuştu.
Kulübün UEFA'da takip edilen herhangi bir dosyasının da bulunmadığını belirten Kahraman, "Yanlızca Lange ile ilgili olarak, mahkemelik durumumuz var. O da sonuçlanmış değildir. Bu yıl içersinde sonuçlanacaktır. Onun dışında Trabzonspor'un yabancı oyuncularla UEFA nezdinde bir başka pürüzü bulunmamaktadır" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 18:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol cesur IP: 80.133.225.xxx Tarih : 22.06.2006 15:59:20
Arkadaslar biz bu hikayeleri cokkkk,duyduk. Birakin bu bos laflari ne zaman bu isleri tam yaptinizki simdi olsun,sampiyonluk yolun da eksigimiz yok diyorsunuz kalecinize bir bakin ellere bir bakin yun bir bakin cokaya bir bakin ya Allah askina bunlari siz Trab zonspora nasil yakistirabiliyorsunuz.Bu kal eciyle birlikte sampiyonluk gelirmi kalecil igin kasindan anlamayana o kaleyi nasil hic düsünmeden teslim edebiliyorsunuz helal ol sun size tabi biz fazla anlamayiz.Düsünüyorumda petkovic niye gönderildi.Dedikya biz anlamayiz bu kaleci petkovicten onbin kat daha iyi yapmayin bir yili daha heba etmeyi n.Gercekleri görün ama nerde