5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

İkinci denemesinde öldü!

Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Mesut Yüce memleketi Bursa'da intihar etti. Yüce 36 yaşındaydı.

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde 36 yaşındaki Mesut Yüce, inşaat halindeki TOKİ konutlarının 14’üncü katından atlayarak canına kıydı. Yüce’nin iki ay önce de ilaç içerek intihara kalkıştığı öğrenildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Doğanbey Mahallesi’nde yapımı süren TOKİ inşaatında çalışan inşaat işçileri bugün 19 katlı binanın yanında bulunan yeşil alanda bir erkek cesedi gördü. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede, ölen kişinin Mesut Yüce olduğu belirlendi. İki ay önce de ilaç içerek intihara kalkıştığı saptanan Yüce’nin, TOKİ konutlarının 14’üncü katından atlayarak canına kıydığı belirlendi.

Bekar olduğu bildirilen Mesut Yüce’nin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Mesut Yüce, bugüne kadar Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz", "Eşeğin Gölgesi", "Zengin Mutfağı", "Hayvan Çiftliği", "Ayak Bacak Fabrikası", "Şiddet Market" gibi oyunlarda yer almıştı. Trabzon Şehir Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda yönetmen olarak çalışan Yüce Bab-ı Tiyatro'nun Koltuk Takımı isimli oyununda da yönetmenlik yapmıştı.

...
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2012 Salı 13:53:58
Güncelleme :20 Temmuz 2012 Cuma 15:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?