1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

İkinci kardeş de hayatını kaybetti

Trabzon’un Bahçecik Mahallesi’ndeki evlerinde geçtiğimiz hafta sonu ısınmak için odaya bıraktıkları mangaldan sızan gazdan zehirlenen kardeşlerden biri daha hayatını kaybetti.

Manavcılık yapan ve Bahçecik Mahallesi Affan Caddesi’nde kiraladıkları evde kalan Yaşar (23), Turan (24) ve Bayram Keleş (25) isimli kardeşler, geçtiğimiz Cumartesi akşamı yattıkları odada, mangalın içerisine sobadan çıkardıkları fındık kabuğu ve kömür közlerini koyarak uykuya daldı.

Pazar akşamı eve gelen ağabeyleri Galip Keleş tarafından baygın vaziyette bulunan kardeşler, ambulansla hastaneye kaldırılırken, Trabzon Numune Hastanesi’ne kaldırılan kardeşlerden Turan Keleş, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İkizi Yaşar ve diğer kardeşleri Bayram Keleş ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hayati tehlikeyi atlatamayan kardeşlerden Bayram Keleş de dün gece hayatını kaybetti. Aynı olayda biri ikizi iki kardeşini kaybeden Yaşar Keleş’in de hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nden İstanbul’daki özel bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2005 Perşembe 14:00:37
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 16:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayavuz IP: 81.215.135.xxx Tarih : 18.03.2005 09:02:02
ölenlere rahmet diliyorum. ancak editöre bir çift sözüm olacak, manavcılık diye bir meslek türü varmı? mernak ediyorum. şuna manavlık desenize be kardeşim, sizde böyle yaparsanız nice olur halimiz!!!!!!!!!!!!!!!!!