30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

İlk sınavı eski takımına karşı

Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın deplasmanda Vestel Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için Manisa'ya gitti.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile saat 15.15'de Trabzon'dan İzmir'e hareket eden bordo-mavililer, buradan karayolu ile Manisa'ya geçecek. Tüm futbolcuların yer aldığı kafilede 28 oyuncu bulunuyor. Sakatlığı süren kaleci Tolga Zengin ve kırmızı kart cezalısı İbrahim Yattara da, Ersun Yanal tarafından kadroya dahil edilerek Manisa'ya götürüldü. Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve bazı yöneticiler de takımla birlikte Manisa'ya gitti.

Trabzonspor Profesyonel Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada hedeflerinin Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi. Trabzonspor'un her yarışta olduğu gibi Türkiye Kupası'ndaki öncelikli hedefinin de zirvede yer almak olduğunu dile getiren Perekli, "Bu anlamda Vestel Manisaspor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşma büyük önem taşıyor. Gruplara iyi bir başlangıç yapmak amacındayız. Bu nedenle her maça olduğu gibi Vestel Manisaspor karşılaşmasına da büyük önem veriyoruz. Amacımız hem kupaya iyi bir başlangıç yapmak hem de ligde üst üste aldığımız yenilgilerin moral bozukluğunu üzerimizden atmak" dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un başında ilk resmi müsabakasına çıkacağını hatırlatan Perekli, "Elbette yeni teknik direktörümüzün eski takımına karşı oynayacak olmamız da bu geçiş süreci düşünüldüğünde önemli bir avantaj. Ligde ve kupada kendisiyle birlikte önemli adımlar atacağımıza inanıyoruz. Kendisinin bilgisi ve tecrübesi kulübümüze önemli katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.

Ligde ve kupada Galatasaray maçına kadar oynanacakları bütün maçları kazanmak istediklerini dile getiren Necmi Perekli, bunun başarılması halinde bordo-mavili taraftarlarla buluştukları ilk karşılaşmadaki atmosferin görülmeye değer olacağını vurguladı.

Bordo-mavili kafile bu akşam Manisa Anemon Otel'de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. İlk 18'de yar almayacak oyuncular ise bugün Vestel Manisaspor Tesisleri'nde bir çalışma yapacak.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 17:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?