30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

İmaj düzeltemeye mi geldiniz?

Trabzon'da bugün incelemelerine başlayan TBMM Çocuk ve Gençlerde Şiddeti Araştırma Komisyonu üyelerinin program dışı olarak ziyaret ettikleri bir ilköğretim okulunda bir öğrenci ile girdikleri ilginç diyalog dikkatleri çekti. 

Öğle yemeğini Akçaabat İlçesi'nde bir köfte salonunda yiyen TBMM Çocuk ve Gençlerde Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve CHP Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı, programda yer almamasına rağmen beraberindekilerle birlikte ilçedeki Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettiler. Bir süre okul müdürünün odasında oturan ve çay içen komisyon üyeleri daha sonra 6-A sınıfını ziyaret ettiler. 

Ziyaret sırasında AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın sırasına oturduğu Gökhan Yavuz Üçüncü (13) isimli ilköğretim okulu öğrencisi arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Gökhan Yavuz Üçüncü, Milletvekili Ataş'a niye Trabzon'a geldiklerini sordu. Milletvekili Ataş "Niye geldiğimizi bilmiyormusun, niye gelmiş olabiliriz?" demesi üzerine Üçüncü, "Trabzon'un bozulan imajını düzeltemeye mi geldiniz?" diye karşılık verdi. Ataş'ın ve beraberindekilerin gülmesi üzerine Gökhan Yavuz Üçüncü, "Irak'ta hergün binlerce kişi ölüyor çok kötü şeyler yaşanıyor. Ama Trabzon'da 1 kişi ölüyor hemen gündeme geliyor. Trabzon hep haksız bir şekilde gündeme geliyor. Bunlar görünmüyor" diye konuştu. Milletvekili Ataş'ın "Sence neden böyle oluyor?" sorusuna karşılık ise Gökhan Yavuz, "Bütün bunlar medyanın yüzünden oluyor. Trabzon bunları haketmiyor" dedi. 

Okul takımında forma giydiğini ve idmandan geldiği için okul takımının forması ile derse girdiğini belirten Gökhan Yavuz Üçüncü ile yapılan konuşmanın ardından milletvekilleri daha sonra basına kapalı olarak öğrencilerle ve öğretmenleri ile yaklaşık 20 dakika kadar görüşerek okuldan ayrıldılar.
iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 18:59:00
Güncelleme :25 Şubat 2007 Pazar 13:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?